Hans Immo

Hans Immo heeft al 3 generaties lang kennis van zaken en kent dankzij deze jarenlange ervaring als geen ander het reilen en zeilen in de vastgoedwereld. Met een team van gepassioneerde en dynamische medewerkers helpen wij u met plezier verder bij het zoeken naar of het verkopen of verhuren van uw droomhuis. Elke medewerker draagt binnen zijn gebied van expertise een steentje bij om alle projecten - groot of klein - tot een goed einde te brengen.

Zo is elke makelaar gespecialiseerd in een eigen specifieke regio, zodat hij steeds op de hoogte is van de prijsevoluties en de veranderende factoren in deze concrete buurt. Zo bent u altijd op de beste manier geholpen.

Onze office manager leidt alles in goede banen: zij staat elke werkdag opnieuw enthousiast klaar om een antwoord te geven op al uw prangende vragen, dossiers in orde te brengen, uw afspraken in te plannen, … Zij behoudt het overzicht op kantoor en weet perfect welke projecten er lopen.

Om af te sluiten zorgt onze fotografe-copywriter voor waarheidsgetrouwe foto’s en een gedetailleerde omschrijving van uw woning, want de eerste indruk bekomen potentiële kopers aan de hand van de foto’s die ze bekijken op onze website. Deze zullen hun interesse maken of kraken!

Propriétés récentes

Ajouté il y a 23h
Kapellen
Elzenstraat
3 Chambres

Ajouté il y a 47h
Zwijndrecht
heidestraat
2 Chambres

Ajouté il y a 4 jours
Merksem
Terlindenhofstraat
6 Chambres

  

Ajouté il y a 7 jours
Berchem
Fruithoflaan
3 Chambres

Ajouté il y a 8 jours
Anvers
Duinstraat
4 Chambres

Ajouté il y a 9 jours
Merksem
Sint-Joannes Berchmansstraat
3 Chambres

Statistiques

Propriétés

86 A Vendre
32 A Louer

Nouveau

37 Propriétés
0 Nouvelle Construction

Locations