Hans Immo

De makelaars van Hans Immo kennen als geen ander reeds 3 generaties lang de vastgoedwereld in en rond de stad Antwerpen. Vanuit onze centraal gelegen kantoren zijn wij altijd in de buurt van het stadscentrum tot de omliggende gemeenten.

Onze makelaars staan ongedwongen in het leven, genieten van hun job en zijn steeds op zoek naar een passende oplossing voor iedere vraag.

Wij houden rekening met uw situatie, hebben een open geest en willen u benaderen als mens ( meer dan eigenaar, koper of huurder).

Wij maken graag tijd voor een kennismaking met ons aanbod en een vrijblijvende toelichting over onze manier van werken.

Bij de verkoop van uw pand komt heel wat kijken. De experts van Hans Immo garanderen u een zorgeloos verkooptraject. We beginnen met een gratis en vrijblijvende, realistische schatting van uw eigendom. Samen bepalen we de vraagprijs.

Wij maken voor u een correct en volledig verkoopdossier op. Hierin zitten alle verplichte documenten zoals het bodemattest, de stedenbouwkundige gegevens, het energiecertificaat (EPC) en het elektriciteitsattest.

Maandelijks ontvangt u van ons een activiteitenrapport. Het geeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten die wij de afgelopen maand ondernamen om de verkoopkansen van uw pand te verhogen: de gevoerde publiciteit, bezoeken aan uw eigendom, prijsbiedingen.

Hans Immo bespaart kosten noch moeite om uw pand onder de aandacht te brengen. Wij zijn gekend om de veelvuldige publiciteitscampagnes die wij voeren voor onze klanten.

Wij maken gebruik van professionele foto's en opvallende verkoopborden of affiches. We nemen uw pand op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-kopers, het verschijnt veelvuldig op relevantie websites en in de gedrukte media.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 3 jours
Wilrijk
Heistraat 126
3 Chambres

Ajouté il y a 4 jours
Wilrijk
Prins Boudewijnlaan 158 6
2 Chambres

Ajouté il y a 9 jours
Borgerhout
Blijde-Inkomststraat 32
1 Chambres

  

Ajouté il y a 9 jours
Anvers
Quinten Matsijslei 37 V9
3 Chambres

Ajouté il y a 9 jours
Tremelo
Blaasberg 2
2 Chambres

Ajouté il y a 9 jours
Anvers
Sint-Bernardsesteenweg 133
2 Chambres

Statistiques

Propriétés

126 A Vendre
31 A Louer

Nouveau

39 Propriétés
24 Nouvelle Construction

Locations