Hans Immo

Hans Immo heeft al 3 generaties lang kennis van zaken en kent dankzij deze jarenlange ervaring als geen ander het reilen en zeilen in de vastgoedwereld. Met een team van gepassioneerde en dynamische medewerkers helpen wij u met plezier verder bij het zoeken naar of het verkopen of verhuren van uw droomhuis. Elke medewerker draagt binnen zijn gebied van expertise een steentje bij om alle projecten - groot of klein - tot een goed einde te brengen.

Zo is elke makelaar gespecialiseerd in een eigen specifieke regio, zodat hij steeds op de hoogte is van de prijsevoluties en de veranderende factoren in deze concrete buurt. Zo bent u altijd op de beste manier geholpen.

Onze office manager leidt alles in goede banen: zij staat elke werkdag opnieuw enthousiast klaar om een antwoord te geven op al uw prangende vragen, dossiers in orde te brengen, uw afspraken in te plannen, … Zij behoudt het overzicht op kantoor en weet perfect welke projecten er lopen.

Om af te sluiten zorgt onze fotografe-copywriter voor waarheidsgetrouwe foto’s en een gedetailleerde omschrijving van uw woning, want de eerste indruk bekomen potentiële kopers aan de hand van de foto’s die ze bekijken op onze website. Deze zullen hun interesse maken of kraken!

Propriétés récentes

Ajouté il y a 5 jours
Merksem
Van Praetlei
3 Chambres

Ajouté il y a 5 jours
Edegem
Volhardingsstraat
3 Chambres

Ajouté il y a 6 jours
Berchem
Jan de Graefstraat
2 Chambres

  

Ajouté il y a 6 jours
Kapellen
Korte Vredestraat
2 Chambres

Ajouté il y a 6 jours
Londerzeel
kerkhofstraat
4 Chambres

Ajouté il y a 6 jours
Deurne
Albert Bevernagelei
3 Chambres

Statistiques

Propriétés

88 A Vendre
28 A Louer

Nouveau

41 Propriétés
0 Nouvelle Construction

Locations