Van Reeth Vastgoed

Van Reeth Vastgoed is gegroeid vanuit een familiaal bank en verzekeringskantoor (Zakenkantoor Van Reeth) op basis van vragen door eigen klanten die al meerdere jaren vertrouwen stelden in hun (financieel) bemiddelaar. Sinds 2005 bieden wij verkoop- en verhuurdiensten aan voor alle panden in Aartselaar en omstreken. Vanuit een realistische waardering starten we in overleg met de klant/verkoper een marketingplan op om uw pand onder de beste voorwaarden op de markt te plaatsen. Naast de begeleiding van A tot Z met o.a. opstart dossier en opzoekingen, begeleide bezoeken, ... tot de meteroverdracht geniet u eveneens van het opmaken van EPC door een eigen energiedeskundige.

Om uw pand nog meer zichtbaarheid te geven hebben we een (tweede) vitrinekantoor gelegen in volle centrum van Aartselaar (LAAR 17). Vlakbij het gemeentehuis, de kerk en aan het begin van de wekelijkse markt krijgt uw pand de aandacht die het verdient. Wij ontvangen u hier graag op afspraak of op vrijdagvoormiddag (marktdag) tussen 9 - 12 uur.
Tot slot hebben wij nog extra vitrines in Niel, Kontich en Wilrijk bij de collega's van VDN verzekeringen zodat uw pand overal in de picture staat.

Vanuit ons perspectief als bankier en verzekeraar streven we een lange termijnrelatie na en staat het resultaat voor de klant/verkoper centraal.
Samenwerken met collega's is voor ons dan ook niet vreemd.

Contacteer ons gerust voor onze diverse samenwerkingsformules te bekijken.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 19 jours
Aartselaar
Antwerpsesteenweg
4 Chambres

Ajouté il y a 19 jours
Hemiksem
Saunierlei
3 Chambres

Ajouté il y a 24 jours
Boom
Antwerpsesteenweg
3 Chambres

  

Ajouté il y a 26 jours
Nijlen
Guido Gezellestraat
12 Chambres

Ajouté il y a 32 jours
Reet
Berkenlaan
3 Chambres

Ajouté il y a 32 jours
Anvers
Rijke Beukelaerstraat
3 Chambres

Statistiques

Propriétés

35 A Vendre
9 A Louer

Nouveau

6 Propriétés
8 Nouvelle Construction

Locations