Engel & Völkers

Welkom bij Engel & Völkers Gent-Centrum!

Eigendommen in Gent aangeboden door uw vastgoedmakelaar Engel & Völkers
Wie Gent zegt, spreekt van een verhaal van meer dan duizend jaar. Al sinds de prehistorie is de samenloop van de Leie en de Schelde een plek geweest waar mensen hebben gewoond, gewerkt en geleefd.
In zijn lange geschiedenis is Gent steeds op een organische manier blijven groeien. De nalatenschap van vele eeuwen van menselijke activiteit, is een unieke verzameling straten, panden en uitzichten. De diversiteit is enorm: van de smalle, doolhofachtige straatjes van het Patershol over de Rococopaleizen rond de Kouter tot de 19e-eeuwse grandeur van de Vlaanderenstraat. De straten van Gent lezen als een boeiende vertelling. Om iedere hoek staat een nieuwe ontdekking of een goed bewaarde herinnering u te wachten.
Engel&Völkers is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, investeringspanden, multifunctionele appartementen en kantoorruimten. Leasing, verkoop, consultancy en schattingen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn uw lokale Engel & Völkers makelaar,gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van het mooiste residentieel vastgoed.
Laat ons uw zoektocht naar de ideale woning begeleiden! Van bij het eerste contact zullen wij ons uiterste best doen om het droomeigendom te vinden dat beantwoord aan uw persoonlijke en specifieke zoekcriteria.
Kom zeker eens langs in ons kantoor te Kleine Vismarkt 2 in Gent. We verheugen ons op uw bezoek!

Hartelijke groeten!
Engel & Völkers Team Gent Centrum
BIV/IPI 502961

Recente Primeurs

Een tijd geleden toegevoegd
Gent
5 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Lovendegem
Woning

Een tijd geleden toegevoegd
Gent
Woning
Prijs op Aanvraag

  

Een tijd geleden toegevoegd
Nukerke
9 Slpks
Prijs op Aanvraag

Een tijd geleden toegevoegd
Gent
Appartement

Een tijd geleden toegevoegd
Gent
3 Slpks
Prijs op Aanvraag

Statistieken

Aanbod

11 Panden te koop
7 Panden te huur

Primeurs

0 Primeur Panden
0 nieuwbouw