OC Vastgoed

Verkoop, aankoop? Wij staan tot uw dienst.

OC vastgoed, een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt! Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we onze klanten een perfecte service geven.

Verkoop

Laat u bij uw verkoop van uw woning ondersteunen door ons kantoor. Vraag een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers voor een gratis schatting van uw woning.

Segment

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van residentieel en commercieel vastgoed. Onze kantoren zijn 100% gericht op de verkoop van woningen, appartementen, gronden, commerciële gebouwen, opbrengstwoningen gelegen in Gent, Brugge en ruime omgeving.

Verhuis gratis

Wij zorgen voor een actieve verkoop en ondersteuning van uw woning. Wij zorgen voor professionele foto’s en maken wij gerichte publiciteit. Als aanvullende service stellen wij aan de verkopers een gratis verhuiswagen ter beschikking.

Onze ligging als troef

Onze kantoren zijn gelegen in het centrum van de stad Gent en aan de rand van Brugge. Door onze centrale ligging hebben wij naast de gewone publiciteit ook nog de extra respons van kandidaat-kopers die ons aanbod volgen via onze etalages en op regelmatige basis hun informatie inwinnen bij één van onze kantoren.

Recente Primeurs

Zojuist toegevoegd
Buggenhout
Beukenstraat
2 Slpks

22u geleden toegevoegd
De Panne
Dynastielaan
1 Slpks

22u geleden toegevoegd
Bredene
Driftweg
1 Slpks

  

22u geleden toegevoegd
Koksijde
Rousseaulaan
3 Slpks

22u geleden toegevoegd
De Panne
Markt
3 Slpks

22u geleden toegevoegd
Waregem
Franklin Rooseveltlaan
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

121 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

50 Primeur Panden
5 nieuwbouw

Vestigingen