OC Vastgoed

Verkoop, aankoop? Wij staan tot uw dienst.

OC vastgoed, een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt! Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we onze klanten een perfecte service geven.

Verkoop

Laat u bij uw verkoop van uw woning ondersteunen door ons kantoor. Vraag een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers voor een gratis schatting van uw woning.

Segment

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van residentieel en commercieel vastgoed. Onze kantoren zijn 100% gericht op de verkoop van woningen, appartementen, gronden, commerciële gebouwen, opbrengstwoningen gelegen in Gent, Brugge en ruime omgeving.

Verhuis gratis

Wij zorgen voor een actieve verkoop en ondersteuning van uw woning. Wij zorgen voor professionele foto’s en maken wij gerichte publiciteit. Als aanvullende service stellen wij aan de verkopers een gratis verhuiswagen ter beschikking.

Onze ligging als troef

Onze kantoren zijn gelegen in het centrum van de stad Gent en aan de rand van Brugge. Door onze centrale ligging hebben wij naast de gewone publiciteit ook nog de extra respons van kandidaat-kopers die ons aanbod volgen via onze etalages en op regelmatige basis hun informatie inwinnen bij één van onze kantoren.

Recente Primeurs

05u geleden toegevoegd
Haaltert
Bergstraat
2 Slpks

05u geleden toegevoegd
Kerksken
Bergstraat
2 Slpks

05u geleden toegevoegd
Brugge
Stationslaan
3 Slpks

  

05u geleden toegevoegd
Zedelgem
Leliestraat
2 Slpks

53u geleden toegevoegd
Lede
Grotekapellelaan
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Sint-Amandsberg
Goedlevenstraat
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

127 koopwoningen
0 huurwoningen

Primeurs

48 primeur woningen
10 nieuwbouw

Vestigingen