Immo VL

Verkoop met advies

Elke Belg wordt geboren met een baksteen in de maag. De aankoop van een eigen vastgoed is voor de meeste mensen dan ook een mijlpaal in hun leven. Wat de ene partij aankoopt, wordt door een andere verkocht. Immo VL maakt er daarom zijn missie van om zowel verkopers als kopers van vastgoed onvoorwaardelijk te adviseren.

We onderscheiden ons door vanaf het eerste contact pro-actief advies uit te brengen. Dit kan gaan van vrij algemeen advies tot specifiek fiscaal inzicht in uw situatie. Als u dat wenst ontvangt u bovendien een gratis en eerlijke schatting van uw vastgoed.

Voor elke klant creëren we een zorgeloze samenwerking. Het aanvragen van attesten, advies om uw woning verkoopklaar te maken, het nemen van professionele foto’s, bezoeken met potentiële kopers, begeleiding bij de notaris, het samenstellen van een post-interventiedossier, tot “problem-solving” na de volledige afhandeling van uw dossier, … .

Samenwerken met Immo VL staat garant voor een complete aanpak. Ondertussen kunnen we terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en het succesvol uitbouwen van 5 kantoren in Geel, Mol, Tessenderlo, Heusden-Zolder en Herentals. In elke regio heet een betrokken en geëngageerd team u van harte welkom.

Staat u op punt om vastgoed te kopen of te verkopen ? Laat u bijstaan door een expert. Wij kijken er naar uit om snel van u te horen !

U kan ons steeds contacteren op: 014 58 02 08 of info@immovl.be

Recente Primeurs

44u geleden toegevoegd
Heusden-Zolder
Kleuterweg
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Ham
Dorpsstraat
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Oevel
Nachtegaalstraat
2 Slpks

  

3d geleden toegevoegd
Oevel
Nachtegaalstraat
2 Slpks

4d geleden toegevoegd
Tessenderlo
Paalseweg
2 Slpks

4d geleden toegevoegd
Herk-de-Stad
Théophile Donnéstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

366 Panden te koop
125 Panden te huur

Primeurs

86 Primeur Panden
149 nieuwbouw

Vestigingen