CC Immo

CC IMMO: Uw vastgoedkantoor voor Antwerpen Centrum & Randgemeenten
Vastgoedbemiddeling is een zaak voor experten die er zich dagdagelijks op toe leggen. Vanwege haar jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel heeft CC immo een betrouwbare reputatie opgebouwd.
Onze professionele aanpak heeft zowel voor u als voor de potentiële koper/huurder een grote waaier van voordelen.
CC immo garandeert een snelle verkoop/verhuur tegen een optimale prijs met een individuele en professionele afhandeling van al uw vastgoedtransacties.
Wij hebben en groot aanbod in de verkoop en verhuur van karaktervolle panden: appartementen, loften, huizen alsook opbrengsteigendommen en handelspanden in Antwerpen centrum en alle randgemeenten. Tevens zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw en renovatieprojecten.
Naast de zaakvoerder Kris Maes (BIV:500.183) beschikt CC immo over een enthousiast team van medewerkers. Ons team staat garant ieder een zo een individueel mogelijke aanpak aan te bieden.
U kan ook opteren om enkel de afhandeling van de verkoop door CC immo te laten doen terwijl u zelf verkoopt. Hiervoor hebben wij enkel de gegevens van uw koper, uw notaris en de documenten van het onroerend goed nodig. Wij staan in voor de opmaak en ondertekening van de verkoopsovereenkomst en volgen alles verder op tot bij het verlijden van de notariële akte.
Wenst U uw eigendom te verkopen/verhuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Recente Primeurs

13d geleden toegevoegd
Antwerpen
Rotterdamstraat
5 Slpks

13d geleden toegevoegd
Antwerpen
Rotterdamstraat
4 Slpks

31d geleden toegevoegd
Deurne
Ter Rivierenlaan
3 Slpks

  

43d geleden toegevoegd
Merksem
Bredabaan
4 Slpks

43d geleden toegevoegd
Merksem
Bredabaan
5 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Antwerpen
Sint-Norbertusstraat
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

38 Panden te koop
34 Panden te huur

Primeurs

13 Primeur Panden
0 nieuwbouw