Immo Woestyn

IMMO WOESTYN streeft ernaar via deskundig advies, correcte informatie en actieve begeleiding een aangepaste oplossing voor uw wensen te bekomen: een zorgeloze vakantie, een aangename woonplaats, een interessante vastgoed investering, een inspirerende architectuur,… Het vastgoedkantoor IMMO WOESTYN (KOKSIJDE & ST.IDESBALD ), opgericht in 1958, is een vaste waarde in de Koksijdse immobiliënwereld. Koksijde is een toeristische gemeente gelegen aan zee (Belgische (west)kust). De badplaats Koksijde staat voor een boeiende mix: strand, cultuur, natuur, sport, evenementen, folklore, kinderanimatie, shopping en gastronomie.

IMMO WOESTYN is uw ideale partner voor:

SEIZOENSVERHUUR: online aanbod van vakantieverhuur met beschrijving, prijzen en beschikbaarheid van meer dan 200 vakantiewoningen te huur aan zee (Belgische kust) in Koksijde en St.Idesbald o.a. studio, appartement, villa of vakantiehuis. Ons verhuurkantoor beschikt reeds over een 20-tal vergunde vakantiewoningen (officiele sterrenclassificatie toegekend door Vlaanderen).

JAARVERHUUR: online aanbod van studio, appartement, villa en woning te huur op jaarbasis (gemeubeld of ongemeubeld ) in Koksijde en St.idesbald. Ook aanbod handelspanden te huur op jaarbasis.

AANKOOP EN VERKOOP van vastgoed ( appartementen, villa’s, woningen, gronden , garages, handelspanden ): ruim aanbod te koop aan zee (Belgische kust) in Koksijde, St.Idesbald en Oostduinkerke. Erkende vastgoedmakelaars staan tot uw dienst ( BIV 206.673 en 206.717 ).

NIEUWBOUWPROJECTEN: aanbod te koop van hoogwaardige nieuwbouwappartementen en nieuwbouwvilla’s.

BEHEER: professionele syndicus van een 50-tal gebouwen in Koksijde en omstreken.

Recente Primeurs

9d geleden toegevoegd
Sint-Idesbald
Julien Dillenlaan
2 Slpks

9d geleden toegevoegd
Koksijde
G. LEJEUNESTRAAT
Appartement

16d geleden toegevoegd
Koksijde
Professor Blanchardlaan
4 Slpks

  

18d geleden toegevoegd
Koksijde
Zeelaan
2 Slpks

23d geleden toegevoegd
Koksijde
Burgondiestraat
3 Slpks

23d geleden toegevoegd
Koksijde
Prins Albertplein
1 Slpks

Statistieken

Aanbod

15 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

7 Primeur Panden
0 nieuwbouw