Immo La Terrasse

Opgericht in 1931 is Agence La Terrasse uitgegroeid tot een gewaardeerd vastgoedkantoor in Koksijde.

Wij hielpen honderden eigenaars bij de aankoop van hun woning of appartement aan zee, stonden hen bij voor het beheer van hun residentie met onze syndicafdeling en bezorgden generaties van vakantiegangers een zorgeloos verblijf in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Ons team, 15 man sterk, staat steeds tot uw dienst in ons kantoor!

Bij vastgoedkantoor Immo La Terrasse kunt u terecht voor:

Verkoop: Zoekt u een appartement, studio, villa, vissershuisje of bouwgrond te koop in de regio Koksijde, Sint-Idesbald en Oostduinkerke? Bekijk dan zeker ons aanbod herverkoop.

Nieuwbouw: Het grootste aantal nieuw te bouwen appartementen en villa’s te koop aan de Westkust vindt u onder onze rubriek nieuwbouw.

Seizoensverhuur: Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van vakantiewoningen te huur op vakantiebasis. Wenst u een appartementje met zeezicht, een villa in de duinen, of een authentiek vissershuisje te huur voor uw vakantie? U vindt de vakantiewoning die u zoekt onder de pagina vakantieverhuur.

Jaarverhuur: Wenst u op langere termijn te huren, dan vindt u in het aanbod jaarverhuur appartementen, studio's en villa's te huur op jaarbasis.

Syndic: Immo La Terrasse heeft een jarenlange ervaring in het professioneel beheer van mede-eigendommen.

Contact: Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren op jaarbasis of vakantiebasis, contacteer ons dan voor professioneel advies of een gratis waardebepaling.

Recente Primeurs

5d geleden toegevoegd
Sint-Idesbald
Quinten Metsysstraat
2 Slpks

17d geleden toegevoegd
Oostduinkerke
IJslandplein
2 Slpks

19d geleden toegevoegd
Koksijde
Zeedijk
2 Slpks

  

27d geleden toegevoegd
Koksijde
Steekspelstraat
1 Badks

30d geleden toegevoegd
Koksijde
Gaston Lejeunestraat
3 Slpks

41d geleden toegevoegd
Koksijde
Pylyserlaan
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

143 Panden te koop
4 Panden te huur

Primeurs

6 Primeur Panden
89 nieuwbouw