Immo La Terrasse

Opgericht in 1931 is Agence La Terrasse uitgegroeid tot een gewaardeerd vastgoedkantoor in Koksijde.

Wij hielpen honderden eigenaars bij de aankoop van hun woning of appartement aan zee, stonden hen bij voor het beheer van hun residentie met onze syndicafdeling en bezorgden generaties van vakantiegangers een zorgeloos verblijf in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Ons team, 15 man sterk, staat steeds tot uw dienst in ons kantoor!

Bij vastgoedkantoor Immo La Terrasse kunt u terecht voor:

Verkoop: Zoekt u een appartement, studio, villa, vissershuisje of bouwgrond te koop in de regio Koksijde, Sint-Idesbald en Oostduinkerke? Bekijk dan zeker ons aanbod herverkoop.

Nieuwbouw: Het grootste aantal nieuw te bouwen appartementen en villa’s te koop aan de Westkust vindt u onder onze rubriek nieuwbouw.

Seizoensverhuur: Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van vakantiewoningen te huur op vakantiebasis. Wenst u een appartementje met zeezicht, een villa in de duinen, of een authentiek vissershuisje te huur voor uw vakantie? U vindt de vakantiewoning die u zoekt onder de pagina vakantieverhuur.

Jaarverhuur: Wenst u op langere termijn te huren, dan vindt u in het aanbod jaarverhuur appartementen, studio's en villa's te huur op jaarbasis.

Syndic: Immo La Terrasse heeft een jarenlange ervaring in het professioneel beheer van mede-eigendommen.

Contact: Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren op jaarbasis of vakantiebasis, contacteer ons dan voor professioneel advies of een gratis waardebepaling.

Recente Primeurs

7d geleden toegevoegd
Oostduinkerke
Zandzeggelaan
Appartement
Prijs op Aanvraag

8d geleden toegevoegd
Koksijde
Zeelaan
1 Badks
Prijs op Aanvraag

10d geleden toegevoegd
Koksijde
Zeelaan
1 Badks

  

11d geleden toegevoegd
Koksijde
Vissersstraat
2 Slpks

11d geleden toegevoegd
Oostduinkerke
Theresialaan
1 Slpks

11d geleden toegevoegd
Koksijde
Maurice Blieckstraat
2 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

146 koopwoningen
6 huurwoningen

Primeurs

20 primeur woningen
92 nieuwbouw