Albert Vastgoed

Albert Van Achter was een landbouwer en innig verbonden met de gronden die hij cultiveerde.

Toen hij daarnaast, in de jaren vijftig van de vorige eeuw, zijn politieke ambities waarmaakte en verkozen werd als jongste provincieraadslid in Gent, veranderde hij ook zijn kijk op die gronden die hij ontgon, de boomgaarden die hij beplantte en de weiden die hij gebruikte.

Vanaf dan hield hij zich intens bezig met de ruimtelijke ordening die toen nog in zijn kinderschoenen stond. In zijn hoedanigheid als provincieraadslid was hij begaan met het scheppen van nieuwe bestemmingen van de gronden: verkavelingen waar het maatschappelijk nodig was, maar verdedigde landschappen en bossen tegen de oprukkende verstedelijking van het platteland. Later in zijn schepenambt voor zijn gemeente Lede werkte hij met dezelfde inzet en was in het gemeenschappelijk belang een gratuit makelaar avant la lettre.

Daarom dragen wij de naam Albert Vastgoed, ter ere van hem, omdat hij door zijn toenmalige inzet en visie een voorbeeld zal blijven. Nu en later.

Albert zet al sinds een geruime tijd deze traditie verder. Ondersteund door een dynamisch en ervaren team van ondernemers en vastgoedmakelaars, spreidt Albert vastgoed zijn vleugels uit over gans Vlaanderen.

Naast die authentieke, transparante en persoonlijke aanpak, maken we ook gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw vastgoedtransactie vlot en snel af te handelen. Uitmuntende fotografie toont uw pand te koop of te huur op zijn best, maar geeft de potentiële koper of huurder ook een treffend beeld van wat hij van het pand mag verwachten.

Recente Primeurs

31u geleden toegevoegd
Aalst
Louis Camustraat 2a
2 Slpks

31u geleden toegevoegd
De Haan
Wenduinesteenweg 54
1 Slpks

6d geleden toegevoegd
Sint-Kruis
Julius Delaplacestraat 59
4 Slpks

  

7d geleden toegevoegd
Torhout
Camiel Meysmanstraat 7
3 Slpks

14d geleden toegevoegd
Knokke-Heist
Leopoldlaan 135
2 Slpks

14d geleden toegevoegd
Brugge
Boeveriestraat 28
2 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

115 koopwoningen
5 huurwoningen

Primeurs

20 primeur woningen
38 nieuwbouw

Kaart