Onroerend Goed

ANN BIJNENS, CHRIS TIELEMANS EN KINOU GOOSSENS ZIJN DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DIT DYNAMISCH VASTGOEDKANTOOR. ONROEREND GOED FOCUST NIET OP KWANTITEIT, MAAR DRAAGT EEN PERSOONLIJKE SERVICE EN UITMUNTENDE BEREIKBAARHEID HOOG IN HET VAANDEL.

HET DIENSTENPAKKET VAN ONROEREND GOED BESTAAT NAAST MAKELAARDIJ EN VASTGOEDEXPERTISE UIT JURIDISCH ADVIES EN PATRIMONIUMBEHEER.

MET ONROEREND GOED WILLEN WE ECHTER NIET LOUTER HET ZOVEELSTE VASTGOEDKANTOOR OF HET GROOTSTE VAN DE PROVINCIE ZIJN, MAAR WILLEN WE UITBLINKEN IN KLANTVRIENDELIJKHEID EN PROFESSIONALITEIT. WE STARTEN ALTIJD MET EEN REALISTISCHE WAARDEBEPALING DIE WE GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND TER PLAATSE KOMEN OPMAKEN. DOOR MET EEN CORRECTE PRIJS DE MARKT OP TE GAAN, VERHOGEN WIJ AANZIENLIJK DE VERKOOPKANSEN.

BOVENDIEN ZORGEN WIJ ERVOOR DAT UW WONING ZO AANTREKKELIJK MOGELIJK WORDT GEPRESENTEERD OMDAT DE EERSTE INDRUK ENORM BELANGRIJK IS. EEN PROFESSIONELE FOTOGRAAF MAAKT SFEERVOLLE EN WAARHEIDSGETROUWE BEELDEN VAN UW WONING. EN EEN LEUKE EXTRA ZIJN DE LUCHTFOTO’S GEMAAKT MET EEN DRONE.

ONROEREND GOED IS PERMANENT AANWEZIG IN HET STRAATBEELD EN OP DE BELANGRIJKSTE IMMOWEBSITES. OOK OP SOCIALE NETWERKEN ZIJN WIJ ACTIEF.

WIJ VOLGEN UW DOSSIER NAUWGEZET OP TOT AAN HET VERLIJDEN VAN DE NOTARIËLE AKTE. EN ZELFS NA VERKOOP VAN UW WONING HOEFT ONZE SAMENWERKING NIET NOODZAKELIJK TE STOPPEN. WIJ HELPEN U GRAAG MET DE ZOEKTOCHT EN ONDERHANDELINGEN VOOR EEN NIEUWE WONING (WWW.ONROERENDGOEDKOPEN.BE).

VASTGOED IS EEN PASSIE. HET MAAKT DEEL UIT VAN ONS DNA. WE HEBBEN ALLEN EEN JARENLANGE ERVARING OPGEDAAN IN VERSCHILLENDE DOMEINEN VAN DE VASTGOEDSECTOR EN WILLEN HET GRAAG OVER EEN ANDERE BOEG GOOIEN. WIJ VERKOPEN GEEN VASTGOED, WIJ ADVISEREN HET! VIA ONZE FACEBOOK-PAGINA KUNT U ALVAST ENKELE AANBEVELINGEN VAN ONZE VERKOPERS ÉN KOPERS LEZEN (WWW.FACEBOOK.COM/ONROERENDGOEDTEKOOP).

CONTACTEER ONS EN ONTDEK DAT HET ANDERS KAN.

GRAAG TOT BINNENKORT

Recente Primeurs

13d geleden toegevoegd
Genk
Weg naar As
2 Slpks

13d geleden toegevoegd
Genk
Onderwijslaan
2 Slpks

14d geleden toegevoegd
Hasselt
Alfons Jeurissenstraat
3 Slpks

  

22d geleden toegevoegd
Genk
Dieplaan
3 Slpks

27d geleden toegevoegd
Lummen
Schalbroekstraat
2 Slpks

28d geleden toegevoegd
Nieuwerkerken
Weg naar Schakkebroek
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

21 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

8 Primeur Panden
0 nieuwbouw