Immo Bouwen

In de zomer van 2003 staan Patrick Bouwen en Kim Heungens boven het doopvont van het makelaarskantoor IMMO BOUWEN (voorheen ERA IMMO BOUWEN). Oorspronkelijke bestaat de voornaamste taak van het kantoor erin de lokale, residentiële BPA-projecten aan de man te brengen en als bijkomende service de kopers van de appartementen te begeleiden bij de verkoop van hun woning.

Als lid van de internationale makelaarsgroep ERA en met een kantoor op de Markt in Herenthout leert IMMO BOUWEN al vlug de finesses van het makelaarsbestaan kennen. In 2006 vervoegt Steven Verbruggen het team. Naast de residentiële projecten en de daaropvolgende wederverkopen betreedt IMMO BOUWEN sindsdien de volledige particuliere vastgoedmarkt.

In de loop van 2006 opent IMMO BOUWEN een tweede kantoor in Lier waardoor haar werkregio gevoelig uitbreidt. IMMO BOUWEN is nu actief in de telefoonzones 014, 03 en 015.

Begin 2007 en gesterkt door een pak ervaring verlaat IMMO BOUWEN de groep ERA. Met een nieuw logo en een nieuwe kleur gaat het team verder door het makelaarsleven. Naast de werkregio is ook het team gevoelig uitgebreid. In 2008 verwelkomen wij Ria Leenaerts in ons team en eind 2014 startte Olivier Vets bij IMMO BOUWEN aan zijn stage als vastgoedmakelaar. Op dit ogenblik staan ze beiden dagdagelijks in voor het beheer van de vastgoedportefeuille van de kantoren in Lier en Herenthout. Wij stellen onze medewerkers graag persoonlijk aan u voor onder de rubriek ‘Ons team’.

Nog steeds, ruim 10 jaar na haar ontstaan, staat IMMO BOUWEN garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. Meer dan ooit staat ons ervaren en ambitieuze team garant voor een verkoop zonder zorgen.
Want voor vastgoed in vertrouwen, kies IMMO BOUWEN.”

Recente Primeurs

39u geleden toegevoegd
Berlaar
Misstraat
4 Slpks

8d geleden toegevoegd
Lier
Antwerpsesteenweg
4 Slpks

11d geleden toegevoegd
Balen
Schommelstraat
5 Slpks

  

26d geleden toegevoegd
Sint-Katelijne-Waver
Groenstraat
2 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Lier
Pannenhuisstraat
4 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Koningshooikt
Liersebaan
5 Slpks

Statistieken

Aanbod

15 Panden te koop
5 Panden te huur

Primeurs

8 Primeur Panden
0 nieuwbouw