Alterimmo

De naam ALTERIMMO is niet lukraak gekozen ... alter in het latijn betekent immers anders!

Alterimmo wil de klanten in de vastgoedsector dus anders, maar vooral beter van dienst zijn!

Nà 14 jaar ervaring aan de balie van Brussel en Antwerpen, met als specialiteit voornamelijk de bouw- en vastgoedsector, legde de oprichter/zaakvoerder een eerste, stevige juridische basis voor de immobiliënsector. In 1998 verliet zij de advokatuur, volgde de opleidingsstage tot vastgoedmakelaar en was geruime tijd werkzaam in het familiebedrijf, een immokantoor, opgericht en 22 jaar lang geleid door haar moeder.

Het commerciële bloed en de interne keuken van vastgoedbedrijvigheid had zij dus van huize uit reeds meegekregen. Vandaar uiteindelijk de overstap naar de commerciële vastgoedsector. De vakkennis en beroepservaring als advokaat en commerciëel vastgoedmakelaar werden verder uitgebreid met bijkomende opleidingen van erkend schatter en vastgoedexpert.

Met die bagage lanceerde zij in september 2003 met véél enthousiasme en een uiterst persoonlijke aanpak haar eigen vastgoedkantoor ALTERIMMO in Heusden-Zolder, met als uitgesproken specialiteit de verkoop van residentiëel vastgoed en nieuwbouwprojecten.

De focus op verkoop alleen was van meet af aan een weloverwogen keuze : géén versnipperde energie, géén inspanningen, investeringen, werkkrachten of inzet worden afgeleid naar allerlei randactiviteiten als beheer van eigendommen, syndicschap, leningen, verzekeringen, enz., doch zijn uitsluitend gericht op VERKOOP!

De reden ligt nogal voor de hand : Liever uitblinken in één vakgebied dan overal maar matig te scoren!

Het kantoor kende een spectaculaire groei en wist op zéér korte tijd een referentiepositie in te nemen in de verkoop van residentiëel vastgoed in Midden-Limburg. Inmiddels is ALTERIMMO dan ook een stevige, gespecialiseerde speler op de markt van verkoop, schattingen en juridisch advies voor zowel particulieren als professionelen in de vastgoedsector.

Sedert maart 2010 is het kantoor in Heusden-Zolder overgebracht naar de 2de verdieping van het voormalige, gerenoveerde bureelgebouw (gekend als het Gemeentehuis) op het bedrijvencentrum van de mijnsite van Zolder.

Recente Primeurs

27d geleden toegevoegd
Heusden-Zolder
Dorpsstraat 85
6 Slpks

41d geleden toegevoegd
Heusden-Zolder
Het Bergske 6
3 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Heusden-Zolder
Het Bergske 6
3 Slpks

  

Een tijd geleden toegevoegd
Beringen
Heidestraat 122
5 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Leopoldsburg
Pater Asteerstraat 38
4 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Keerbergen
Tremelobaan 73
6 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

43 koopwoningen
3 huurwoningen

Primeurs

1 primeur woningen
8 nieuwbouw

Kaart