Steen Vastgoed

Visie

Maatwerk in projectontwikkeling

Steen Vastgoed bouwt appartementen en woningen voor mensen die iets persoonlijks verlangen. Voor mensen die willen wonen of investeren in een plek met hun eigen signatuur. Het is onze passie om ruimtes te creëren waar iedereen zich meteen thuis voelt: licht, vrolijk, ecologisch en energiezuinig.

We zijn een betrouwbare en betrokken partner en proberen in al wat we doen bijzonder te zijn, tot zelfs in onze klantvriendelijke nazorg. In onze unieke woonprojecten zijn kwaliteit, esthetiek, comfort, gezelligheid én toegankelijkheid de norm. Onze klanten zijn onze referenties.

Steen Vastgoed werd in 1999 opgericht en heeft de voorbije jaren tal van bouwprojecten in het noorden van Antwerpen gerealiseerd. Jaarlijks worden er 50 appartementen/woningen/villa’s opgeleverd. We richten ons op residentiële nieuwbouwprojecten – eengezinswoningen, villa’s, assistentiewoningen of appartementen - en bieden als totaalaannemer en promotor een globaalconcept aan, afgewerkt tot in de details. Zelfs uw schilderwerken, raamdecoratie of de aanleg van uw tuin mag u met een gerust hart aan Steen Vastgoed uitbesteden. Tevens kunnen al onze appartementen aangepast worden aan de noden van rolstoelgebruikers.

Voor de afwerking van casco-appartementen en de renovatie van residentiële woningen en kantoorgebouwen kan u eveneens bij ons terecht.

Recente Primeurs

Statistieken

Aanbod

43 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

0 Primeur Panden
43 nieuwbouw