ERA Wonen

Verkoop of verhuur met een tevreden gevoel

Als u vastgoed verkoop of verhuurt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs en van een vlotte verkoop/verhuur. Die zekerheid vindt u bij ERA Wonen. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Zo verkoopt of verhuurt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

ERA Wonen heeft 6 kantoren te Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Temse, Berlare en Zele, waaruit wij u van dienst zijn en u vol enthousiasme bijstaan bij de verkoop en/of verhuur van uw eigendom.

ERA Wonen SINT-NIKLAAS is gelegen op de Gentse Baan 45A. Door deze uitstekende ligging is het kantoor makkelijk bereikbaar en kan u steeds binnen springen met al uw vragen. ERA Wonen BEVEREN is gelegen in de Kasteeldreef 15 aan de inrit van de shopping "De Warande". Dit zorgt voor makkelijke parkeergelegenheid voor de klanten, veel passage en visibiliteit van de te koop staande panden. ERA Wonen LOKEREN is centraal gelegen op de Markt 28. Het kantoor te TEMSE vindt u eveneens op het marktplein, Markt 7. ERA Wonen BERLARE is gelegen te Dorp 41. En ERA Wonen ZELE tot slot, ligt ook zoals de andere vestigingen zeer centraal, Markt 57A. De werkregio die we bereiken vanuit deze 6 kantoren omvat eveneens: Waasmunster, Sinaai, Belsele, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Kruibeke, Zwijndrecht, Linkeroever, Bornem en omstreken.

Ons ERA Wonen-team staat graag ter uw beschikking!

Recente Primeurs

45u geleden toegevoegd
Berlare
Lindestraat
3 Slpks

45u geleden toegevoegd
Lokeren
Hoekstraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Sint-Niklaas
Nauwstraat
4 Slpks

  

4d geleden toegevoegd
Temse
Schoolstraat
1 Slpks

4d geleden toegevoegd
Beveren
Kallobaan
1 Slpks

4d geleden toegevoegd
Beveren
Kallobaan
1 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

203 koopwoningen
96 huurwoningen

Primeurs

123 primeur woningen
9 nieuwbouw

Vestigingen