ERA Becue

Kwaliteit is onze prioriteit

ERA Becue streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten. Al meer dan 30 jaar staat het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

ERA Becue zorgt voor optimale verkoopbaarheid.

Bij de te koop stelling van een eigendom geven wij advies om uw vastgoed zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Iedere eigendom is uniek en verdient een eigen marketingplan, volgens de noden van de eigendom. Hierbij bieden wij een steeds evoluerende dienstverlening met nieuwe marketingtools aan, waarbij we inspelen op de laatste nieuwe trends.

We zorgen steeds voor een verzorgde weergave van uw woning op alle immo sites. Voor de grotere huizen werken we samen met professionele fotografen en maken we drone opnames, zodat de woning ook vanuit de lucht gezien wordt. Naast het publiceren op de immo sites en onze eigen website, posten we vaak huizen op onze Facebook pagina en publiceren we deze in de magazine en weekbladen. Om een boost te geven aan een verkoop kunnen we een opendeurdag organiseren, waarbij uw woning in de spotlights gezet wordt dankzij publiciteit in de geprinte media, op de websites, op Facebook, via een bus aan bus bedeling,...

Naast de klassieke verkoop met een vaste vraagprijs, werken we voor exclusieve huizen vaak met een lanceermoment. Bij dit soort verkopen wordt met een 'vanafprijs' gewerkt en kunnen de geïnteresseerden pas op de dag van het lanceermoment de woning bezichtigen. Indien ze een bod willen doen, kan dit onder gesloten omslag. Natuurlijk gaat dit gepaard met een grootschalige marketing campagne.

Recente Primeurs

21u geleden toegevoegd
Harelbeke
Stasegemsesteenweg
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Kortrijk
Oudenaardsesteenweg
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Kortrijk
Watermolenstraat
2 Slpks

  

3d geleden toegevoegd
Bissegem
Meensesteenweg
4 Slpks

4d geleden toegevoegd
Sint-Denijs
Dalestraat
3 Slpks

5d geleden toegevoegd
Kuurne
Kattestraat
4 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

179 koopwoningen
34 huurwoningen

Primeurs

51 primeur woningen
1 nieuwbouw