Wulf&Meester

Wulf&Meester is de eenheid van passie en ernst. Passie voor vastgoed en het fijnbesnaard omgaan met het gemoed van koper en verkoper, is voor ons de helft van het werk. De zakelijke andere helft is die van een verkoop-aankoop confidentieel op te starten, professioneel te begeleiden en volmaakt af te ronden.

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Een persoonlijke benadering bij elke (ver)koop, want Wulf&Meester identificeert de unieke eigenschappen die het pand te bieden heeft en zet die maximaal in de kijker. Na afloop krijgt elke verkoper een exclusief fotoboek, een gewaardeerde attentie als aandenken aan onze aparte samenwerking.

CORRECTE PRIJS

Een woning wordt oprecht niet over- of onderschat. Objectiviteit troef in een werkwijze waar loze beloftes plaats ruimen voor een gefundeerd prijsadvies, waar koper en verkoper zich goed bij voelen.

OPRECHT

Eerlijkheid en transparantie voorop. Geen holle woorden, bij ons weet je wat je krijgt. We gaan tot het uiterste om elk huis of appartement te verkopen en elke koper aan een woning te helpen waar hij zich onmiddellijk thuis voelt.

BETROKKEN

We nemen alle tijd om een woning klaar te stomen voor verkoop: we stylen het interieur en bemeubelen het pand indien het leeg staat. Enkel dan kunnen potentiële kopers de woning echt naar waarde schatten en gaat alle aandacht naar de pluspunten van het pand.

Recente Primeurs

7d geleden toegevoegd
Sint-Andries
Koning Albert I-laan
2 Slpks

10d geleden toegevoegd
Brugge
Waalsestraat
4 Slpks

14d geleden toegevoegd
Brugge
Ontvangersstraat
4 Slpks

  

14d geleden toegevoegd
Brugge
Kleine Kerkhofstraat
3 Slpks

21d geleden toegevoegd
Brugge
Greinschuurstraat
3 Slpks

31d geleden toegevoegd
Brugge
Kruisvest
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

15 Panden te koop
7 Panden te huur

Primeurs

7 Primeur Panden
1 nieuwbouw