Vestio

Vestio staat voor Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling en is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust.

Omdat aankoop of verkoop van een vastgoed geen alledaagse gebeurtenis is, wil Vestio u in de eerste plaats optimaal informeren. De mogelijkheden zijn legio! Onze uitdaging bestaat erin om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze. Vestio loodst de kandidaat-koper en -verkoper door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt en biedt assistentie bij projectontwikkeling van appartementen, woningen, retail, verkavelingen, woon- zorgcentra en het kopen en verkopen van bestaand vastgoed. Kortom, een totaalaanpak die werkt voor al onze klanten!

een goede begeleiding bij kopen of verkopen
Als klant voel je je onmiddellijk thuis bij Vestio, van bij de ontvangst tot de afhandeling van de koop of verkoop. Alle stukjes van de puzzel kloppen: een professionele kennis, een gedreven team en vooral een passie voor vastgoed.

vestio bouwt duurzaam en investeert slim
Wij besteden heel wat aandacht aan duurzaam bouwen. Zowel de isolatie als de materialen en technieken worden zorgvuldig uitgekozen voor een maximaal rendement. Ook de inplanting van projecten in de omgeving, gebeurt met het nodige respect voor de omgevingsfactoren. Vestio is een ethisch verantwoorde promotor en ontwikkelaar, die handelt met respect voor mens en milieu.

Vestio investeert ook in nieuwe woonvormen, zoals woon- zorgcentra, een combinatie van een zorghotel en serviceflats. De ligging, service en afwerking worden aangepast aan elke doelgroep. Pas wanneer projecten iets positiefs toevoegen aan de omgeving, ontstaat een draagvlak om ze te ontwikkelen.

gratis schatting
Een pand verkopen of verhuren is vaak een heel avontuur. Ligt je vraagprijs niet te hoog, of staat je pand al jaren leeg en verliest het zijn waarde? Een goede begeleiding is belangrijk! Meer informatie?

Recente Primeurs

08u geleden toegevoegd
Hasselt
Martelarenlaan
2 Slpks

08u geleden toegevoegd
Tongeren
Peeërweg
3 Slpks

32u geleden toegevoegd
Zonhoven
Genkerbaan
2 Slpks

  

32u geleden toegevoegd
Hasselt
Ledegancklaan
3 Slpks

32u geleden toegevoegd
Hasselt
Luikersteenweg
3 Slpks

32u geleden toegevoegd
Diepenbeek
Nieuwstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

466 Panden te koop
39 Panden te huur

Primeurs

124 Primeur Panden
217 nieuwbouw