Living Stone

Living Stone werd in 1993 opgericht in Leuven door de huidige zaakvoerder Koen Hoste.

Sindsdien is Living Stone zowel naar aantal medewerkers, werkgebied en dienstverlening sterk gegroeid. Living Stone is vooral actief binnen de twee driehoeken Leuven-Brussel-Mechelen en Leuven-Tienen-Aarschot. Het hoofdkantoor in Leuven wordt omringd door satellietkantoren in Oud-Heverlee, Tienen, Haacht, Zaventem en Mechelen. In totaal zijn ca 20 medewerkers dagelijks in de weer om u te helpen.

Wij geloven in specialisatie, betrokkenheid en kwaliteit. In onze afdelingen verkoop, verhuur, privatief beheer en nieuwbouw, vindt u dan ook enkel persoonlijke raadgevers die specifiek voor deze activiteiten werden opgeleid.
Enerzijds kunnen we door onze grootte een efficiënte en continue dienstverlening garanderen. Anderzijds zorgen we dankzij de doorgedreven specialisatie voor een persoonlijke vertrouwensrelatie met elke eigenaar.

Wenst u meer te weten over onze dienstverlening? Laat dan niet na ons te contacteren via 016/607 609 of 02/25 200 25 of via onthaal@living-stone.be. Dan zullen we u met plezier deskundig adviseren en informeren hoe we meer dan 500 transacties per jaar tot een goed einde brengen.

Recente Primeurs

17u geleden toegevoegd
Landen
Stationsplein
2 Slpks

17u geleden toegevoegd
Ezemaal
Grote Steenweg
3 Slpks

41u geleden toegevoegd
Kortenaken
Scherpendries
2 Slpks

  

41u geleden toegevoegd
Waanrode
Scherpendries
2 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Tremelo
Zavelstraat
3 Slpks

4d geleden toegevoegd
Tremelo
Zavelstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

126 Panden te koop
117 Panden te huur

Primeurs

78 Primeur Panden
76 nieuwbouw

Vestigingen