Living Stone

Living Stone werd in 1993 opgericht in Leuven door de huidige zaakvoerder Koen Hoste.

Sindsdien is Living Stone zowel naar aantal medewerkers, werkgebied en dienstverlening sterk gegroeid. Living Stone is vooral actief binnen de twee driehoeken Leuven-Brussel-Mechelen en Leuven-Tienen-Aarschot. Het hoofdkantoor in Leuven wordt omringd door satellietkantoren in Oud-Heverlee, Tienen, Haacht, Zaventem en Mechelen. In totaal zijn ca 20 medewerkers dagelijks in de weer om u te helpen.

Wij geloven in specialisatie, betrokkenheid en kwaliteit. In onze afdelingen verkoop, verhuur, privatief beheer en nieuwbouw, vindt u dan ook enkel persoonlijke raadgevers die specifiek voor deze activiteiten werden opgeleid.
Enerzijds kunnen we door onze grootte een efficiënte en continue dienstverlening garanderen. Anderzijds zorgen we dankzij de doorgedreven specialisatie voor een persoonlijke vertrouwensrelatie met elke eigenaar.

Wenst u meer te weten over onze dienstverlening? Laat dan niet na ons te contacteren via 016/607 609 of 02/25 200 25 of via onthaal@living-stone.be. Dan zullen we u met plezier deskundig adviseren en informeren hoe we meer dan 500 transacties per jaar tot een goed einde brengen.

Recente Primeurs

59u geleden toegevoegd
Mechelen
Boomgaardstraat
5 Slpks

4d geleden toegevoegd
Oud-Heverlee
Dorpsstraat
2 Slpks

4d geleden toegevoegd
Oud-Heverlee
Dorpsstraat
4 Slpks

  

7d geleden toegevoegd
Leuven
Attenhovendreef
5 Slpks

13d geleden toegevoegd
Landen
Stationsstraat
Woning

15d geleden toegevoegd
Keerbergen
Mereldreef
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

125 Panden te koop
115 Panden te huur

Primeurs

55 Primeur Panden
61 nieuwbouw

Vestigingen