Century 21 Confident

Hervé, Joris, Julie & Pieter Jan

delen één en dezelfde passie: dagelijks voor mensen op zoek gaan naar de perfecte woonst en tegelijkertijd de panden in portefeuille promoten bij geïnteresseerden. Met een neus voor opportuniteiten zijn wij continu in contact met onze klanten om samen ons vastgoeddoel te bereiken.

De vastgoedsector is volgens ons een wereld waarin de cliënt steeds centraal staat. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat uw vastgoedavontuur naar wens verloopt en vooral succesvol eindigt. U vertelt ons waar u naar op zoek bent en wij doen de rest. Via een open dialoog en wederzijdse transparantie brengen wij graag uw vastgoedwens in vervulling.

Of u nu wenst te verkopen, verhuren, kopen, huren, u wilt advies, een luisterend oor of specifieke expertise, wij zijn er voor u, elke dag.
Ons nieuw kantoor in de Brusselsestraat in Leuven, met de grootste etalage van Leuven, weerspiegelt perfect hoe wij als team werken. Elk detail is tot in de puntjes verzorgd met een toets van huiselijkheid, professionaliteit én openheid over de hele lijn. Wij verwelkomen u met open armen om naar uw vragen of wensen te luisteren, advies op maat te geven of gewoon even te babbelen.

Tot snel!

Recente Primeurs

48u geleden toegevoegd
Leuven
Riddersstraat 3
1 Slpks

3d geleden toegevoegd
Heverlee
Geldenaaksebaan 109
2 Slpks

5d geleden toegevoegd
Heverlee
Middelweg 38
2 Slpks

  

15d geleden toegevoegd
Lovenjoel
Grootpark 13
3 Slpks

17d geleden toegevoegd
Leuven
Vaartkom 7
3 Slpks

23d geleden toegevoegd
Leuven
Tessenstraat 1B
1 Badks

Statistieken

Woningaanbod

32 koopwoningen
6 huurwoningen

Primeurs

8 primeur woningen
6 nieuwbouw