Century 21 Confident

Hervé, Joris, Julie & Pieter Jan

delen één en dezelfde passie: dagelijks voor mensen op zoek gaan naar de perfecte woonst en tegelijkertijd de panden in portefeuille promoten bij geïnteresseerden. Met een neus voor opportuniteiten zijn wij continu in contact met onze klanten om samen ons vastgoeddoel te bereiken.

De vastgoedsector is volgens ons een wereld waarin de cliënt steeds centraal staat. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat uw vastgoedavontuur naar wens verloopt en vooral succesvol eindigt. U vertelt ons waar u naar op zoek bent en wij doen de rest. Via een open dialoog en wederzijdse transparantie brengen wij graag uw vastgoedwens in vervulling.

Of u nu wenst te verkopen, verhuren, kopen, huren, u wilt advies, een luisterend oor of specifieke expertise, wij zijn er voor u, elke dag.
Ons nieuw kantoor in de Brusselsestraat in Leuven, met de grootste etalage van Leuven, weerspiegelt perfect hoe wij als team werken. Elk detail is tot in de puntjes verzorgd met een toets van huiselijkheid, professionaliteit én openheid over de hele lijn. Wij verwelkomen u met open armen om naar uw vragen of wensen te luisteren, advies op maat te geven of gewoon even te babbelen.

Tot snel!

Recente Primeurs

20u geleden toegevoegd
Leuven
Fonteinstraat
1 Slpks

3d geleden toegevoegd
Leuven
Pieter Coutereelstraat
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Herent
Roetaardstraat
4 Slpks

  

8d geleden toegevoegd
Heverlee
Wijngaardlaan
2 Slpks

19d geleden toegevoegd
Kessel-Lo
Wilselsesteenweg
4 Slpks

25d geleden toegevoegd
Leuven
Tervuursestraat
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

65 koopwoningen
5 huurwoningen

Primeurs

11 primeur woningen
40 nieuwbouw