Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recente Primeurs

7d geleden toegevoegd
Kapellen
Lucien Bevernagestraat
4 Slpks

7d geleden toegevoegd
Kapellen
Hoevensebaan
5 Slpks

8d geleden toegevoegd
Deurne
Karel van Overmeirelaan
2 Slpks

  

19d geleden toegevoegd
Ekeren
Schoonbroek
5 Slpks

29d geleden toegevoegd
Antwerpen
Auguste Oleffestraat
3 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Berchem
Frans de Vriendtstraat
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

22 Panden te koop
7 Panden te huur

Primeurs

11 Primeur Panden
12 nieuwbouw