Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recente Primeurs

03u geleden toegevoegd
Hoevenen
Antwerpse Steenweg 35
2 Slpks

03u geleden toegevoegd
Hoevenen
Antwerpse Steenweg 35
2 Slpks

5d geleden toegevoegd
Ekeren
Oudstrijderslei 34
4 Slpks

  

7d geleden toegevoegd
Stabroek
Galgenveld 8
3 Slpks

16d geleden toegevoegd
Stabroek
Puttestraat 9
2 Slpks

21d geleden toegevoegd
Ekeren
Willy Staeslei 98
4 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

32 koopwoningen
13 huurwoningen

Primeurs

15 primeur woningen
9 nieuwbouw