Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recente Primeurs

8d geleden toegevoegd
Kapellen
Dorpsplein 10
3 Slpks

14d geleden toegevoegd
Ekeren
Kloosterstraat 76
2 Slpks

30d geleden toegevoegd
Ekeren
Prinshoeveweg 176
2 Slpks

  

32d geleden toegevoegd
Antwerpen
Oude Waag 1-3
1 Slpks

32d geleden toegevoegd
Antwerpen
Jeruzalemstraat 14
1 Slpks

32d geleden toegevoegd
Ekeren
Prinshoeveweg 168
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

36 koopwoningen
8 huurwoningen

Primeurs

7 primeur woningen
10 nieuwbouw

Kaart