Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recente Primeurs

3d geleden toegevoegd
Kapellen
Jagersdreef 31
3 Slpks

8d geleden toegevoegd
Ekeren
Asterlaan 12
3 Slpks

8d geleden toegevoegd
Kapellen
Hoevensebaan 87
2 Slpks

  

11d geleden toegevoegd
Brasschaat
Mollei 104
3 Slpks

14d geleden toegevoegd
Brasschaat
Jacobuslei 67
4 Slpks

33d geleden toegevoegd
Ekeren
Twee Kronenstraat 30
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

38 koopwoningen
8 huurwoningen

Primeurs

8 primeur woningen
8 nieuwbouw