8C8 VASTGOED

Wat is interessanter: verkopen of verhuren?
Wat is een realistische verkoop of verhuurprijs van uw eigendom?
Welke attesten zijn er noodzakelijk?

Zo zijn er verschillende vragen die gesteld kunnen worden rond de verkoop en verhuur van uw eigendom.
Graag bespreken wij samen met u al uw vragen en begeleiden wij u naar een succesvolle verkoop en verhuur van uw eigendom.

Onderstaand kan u alvast een korte toelichting vinden omtrent onze complete verhuur en verkoopservice. Variatie in deze pakketten zijn steeds bespreekbaar.

Complete verkoopservice
Een goede verkoop start met een realistische waardebepaling. Geheel vrijblijvend en gratis komen wij ter plaatse om u een realistische waardebepaling te geven van uw eigendom. De verkoopprijs wordt steeds bepaald in onderling overleg.

Wij zorgen ervoor dat uw pand voldoende publiciteit verkrijgt, dit zowel online (door te adverteren op verschillende bekende immo websites) alsook ter plaatse (d.m.v. grote “TE KOOP” borden aan het pand) alsook in de geschreven pers. Dit alles wordt ook afgestemd op uw wensen en de doelgroep.

De bezichtigingen worden steeds door ons begeleid en opgevolgd (ook na kantooruren en in het weekend), elk bod wordt aan u overgemaakt en de onderhandelingen worden door ons professioneel begeleid, wij zorgen voor alle verplichte attesten, alle noodzakelijke documenten (bodemattest e.d.) worden door ons opgevraagd, de verkoopovereenkomst wordt juridisch correct door onszelf opgesteld in overleg met koper-verkoper-notarissen, de overname van de meterstanden wordt door ons geregeld, wij zijn ook aanwezig bij het verlijden van de akte en het overhandigen van de sleutels.

Kortom, wij zorgen voor alles. Bovendien verkrijgt u het EPC volledig gratis en heeft u steeds de vrije keuze van notaris.

Verder kan u ook genieten van onze persoonlijke service en een goede opvolging van de status van de verkoop. Bovendien staat u steeds in rechtstreeks contact met erkend vastgoedmakelaar Carolien Snoeys.

Door onze manier van werken kijken wij terug op vele succesvolle verkopen met tevreden kopers en verkopers. Indien het eigendom ondanks al onze inspanningen toch niet verkocht zou worden, nemen wij de gedane kosten voor onze rekening. No cure, no pay.

Complete verhuurservice
Een huurder die correct betaald, zorg draagt voor uw eigendom en een g

ervoor dat uw pand voldoende publiciteit verkrijgt, dit zowel online (door te adverteren op verschillende bekende immo websites) als ter plaatse (d.m.v. “TE HUUR” borden aan het pand) alsook in de geschreven pers. De bezichtigingen worden steeds door ons begeleid en opgevolgd (ook na kantooruren en in het weekend), de huurovereenkomsten en zeer gedetailleerde plaatsbeschrijvingen worden door onszelf opgesteld en geregistreerd, de overname van de meterstanden wordt door ons geregeld, de blokkering van de huurwaarborg gebeurt in samenwerking met Korfine, de overhandiging van de sleutels wordt ook door ons begeleid. Kortom, wij zorgen voor alles. Zelfs een jaar na de intrede brengen wij u volledig vrijblijvend op de hoogte van een mogelijke indexatie van de huurprijs. Ook het traject van de uittrede van de huurder wordt door ons begeleid.

Recente Primeurs

41d geleden toegevoegd
Merksem
Bergen op Zoomlaan
2 Slpks

50d geleden toegevoegd
Minderhout
Heerle
3 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Gooreind
Bredabaan
3 Slpks

  

Een tijd geleden toegevoegd
Schoten
Ridder Walter Van Havrelaan
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

21 Panden te koop
2 Panden te huur

Primeurs

0 Primeur Panden
17 nieuwbouw