Sensimmo

Sensimmo bestaat uit een zeer enthousiast team van medewerkers! Ieder van hen beschikt over een grote dosis professionele ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen. Zij gaan voluit voor een kwalitatieve aanpak van de verkoop van uw woning, uw levensinvestering!

Kwaliteit primeert!
Iedere klant verdient onze volle aandacht, daarom primeert bij ons kwaliteit boven kwantiteit. Ieder dossier is een uitdaging waaraan we alle nodige aandacht en kennis aan besteden.

Eerlijke benadering!
Wij waarborgen iedere klant een eerlijke, juiste behandeling en aanpak. Wij hanteren een integere en correcte prijsbepaling. Deze begrippen vormen voor ons de bouwstenen, waarmee we duurzame relaties opbouwen met kopers en verkopers.

Onze filosofie
“Spaken komen samen in een naaf, maar de lege ruimte maakt de kar bruikbaar. Een pot bestaat uit klei, maar de lege ruimte maakt de pot bruikbaar. Balken en stenen vormen een huis, maar de lege ruimte maakt het huis bruikbaar. Alleen het niets is bruikbaar.” Citaat van Lao-Tse, Chinees filosoof (+/- 600 v.C.).
Het is de bruikbaarheid, dus de leegte, die bepaalt wat je ermee doet. Aangezien die leegte niets voorstelt is het onze kunst van dat “niets”, “iets met gevoel” te maken en aan de man te brengen. “Gevoel voor Wonen” is ons motto. Wij zijn van mening dat niet alleen het financieel aspect doorslaggevend is maar ook het gevoel dat een koper ervaart bij een woning. Ons doel is om op deze gevoelens in te spelen. Het draait niet alleen rond het “vastgoed”, maar eerder rond het “gevoel voor wonen”.

Wat is ons succes?
Om een gevoel te creëren gebruiken wij allerlei technieken. Zo investeren wij in uw huis om samen het maximaal eruit te halen. 3D tekeningen, professioneel foto’s, groot immo-bord en promofilmpje zijn een paar voorbeelden hiervan.

Recente Primeurs

18d geleden toegevoegd
Maasmechelen
4 Slpks

18d geleden toegevoegd
Maasmechelen
4 Slpks

18d geleden toegevoegd
Genk
313.64 Slpks

  

18d geleden toegevoegd
Genk
3 Slpks

18d geleden toegevoegd
Maasmechelen
4 Slpks

18d geleden toegevoegd
Dilsen-Stokkem
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

90 Panden te koop
5 Panden te huur

Primeurs

19 Primeur Panden
0 nieuwbouw