Vansweevelt Makelaars

Vansweevelt Makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol.

Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespecialiseerd is in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).

Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
zo'n 17 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen dagelijks in voor uw eigendom.

Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.

Een lange termijnvisie geeft ons vertrouwen in de toekomst:
aansluiten bij het kwaliteitslabel “Certes”, de verhuis naar een nieuw hoofdkantoor te Turnhout in 2005 en constante investeringen in onze eigen website en op immoscoop (de vastgoedwebsite met de meest recente vastgoedprimeurs van België) zijn daar onderdeel van.

Gefundeerde waardebepaling
Bij de waardebepaling spelen verschillende factoren een rol zoals de ligging, inplanting en beschikbare ruimte, de stedenbouwkundige mogelijkheden, de staat van onderhoud, de gebruikte materialen en de ouderdom. Vansweevelt makelaars maakt een gefundeerde waardebepaling van uw woning waarbij ook rekening gehouden wordt met vergelijkingspunten. Bij ons dus geen “natte vinger”-werk. Bovendien geven wij u nuttige tips om de verkoopbaarheid en waarde van uw eigendom nog te verhogen.

Recente Primeurs

31u geleden toegevoegd
Turnhout
Gemeentestraat 5
3 Slpks

32u geleden toegevoegd
Turnhout
Pitrus 2
2 Slpks

32u geleden toegevoegd
Turnhout
Egelskop 2
2 Slpks

  

32u geleden toegevoegd
Turnhout
Egelskop 2
2 Slpks

32u geleden toegevoegd
Turnhout
Pitrus 1
1 Slpks

32u geleden toegevoegd
Turnhout
Pitrus 1
2 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

575 koopwoningen
64 huurwoningen

Primeurs

179 primeur woningen
368 nieuwbouw

Vestigingen