Vansweevelt Vastgoed

Vansweevelt Vastgoed is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol.

Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Met ons hoofdkantoor te Turnhout en bemande kantoren te Herentals en Geel bestrijken we de ganse regio van de Kempen. Het kantoor in het centrum van Mechelen is gespecialiseerd in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).

Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
zo'n 25 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Mechelen dagelijks in voor uw eigendom.

Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.

Een lange termijnvisie geeft ons vertrouwen in de toekomst:
onze slogan "Kwaliteit in Huis" vertaalt zich in constante investeringen in onze mensen, onze eigen website en op immoscoop (de vastgoedwebsite met de meest recente vastgoedprimeurs van België) zijn daar onderdeel van.

Gefundeerde waardebepaling
Bij de waardebepaling spelen verschillende factoren een rol zoals de ligging, inplanting en beschikbare ruimte, de stedenbouwkundige mogelijkheden, de staat van onderhoud, de gebruikte materialen en de ouderdom. Vansweevelt makelaars maakt een gefundeerde waardebepaling van uw woning waarbij ook rekening gehouden wordt met vergelijkingspunten. Bij ons dus geen “natte vinger”-werk. Bovendien geven wij u nuttige tips om de verkoopbaarheid en waarde van uw eigendom nog te verhogen.

Recente Primeurs

5d geleden toegevoegd
Meerhout
Veldstraat
3 Slpks

5d geleden toegevoegd
Turnhout
Driekuilenstraat
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Westerlo
Trapstraat
3 Slpks

  

8d geleden toegevoegd
Wechelderzande
Sept
3 Slpks

8d geleden toegevoegd
Arendonk
Heirbaan
3 Slpks

8d geleden toegevoegd
Turnhout
Korte Gasthuisstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

349 Panden te koop
57 Panden te huur

Primeurs

68 Primeur Panden
182 nieuwbouw

Vestigingen