Immo Dyck

Zorgeloos verkopen met Immo Dyck

Ervaring

Ons team bestaat uit vaste medewerkers die allen een jarenlange ervaring hebben in de vastgoedsector. Daardoor kunnen zij u correcte, eerlijke en duidelijke info geven over alle vastgoedtransacties in de brede zin van het woord. Vriendelijkheid t.o.v. ons cliënteel, een goede service en deskundig advies verschaffen is onze visie! Geen loze beloften!

Service en werkwijze

Wij maken, volledig gratis en vrijblijvend, een grondige waardebepaling van uw pand, realistisch en met voldoende vergelijkingspunten. Daarbij maken wij nog van elk eigendom een professionele, uitgebreide fotoreportage die verwerkt wordt tot een aantrekkelijke, praktische info-brochure met volledig grondplan. Uniek in onze branche. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de kandidaat-kopers degelijk geïnformeerd zijn alvorens een eigendom te bezichtigen en de ervaring heeft ons geleerd dat dit de verkoop van uw eigendom alleen maar versnelt. Want... tijd is kostbaar, zowel voor u, voor onze klanten als voor ons.

De unieke, transparante en efficiënte werkmethode die Immo Dyck hanteert in combinatie met professionaliteit, eerlijkheid en correcte advisering, leidt steeds tot grote tevredenheid van zowel onze eigenaars als onze kopers. Al meer dan 20 jaar actief te Deurne!

Recente Primeurs

4d geleden toegevoegd
Deurne
Ruggeveldlaan
2 Slpks

10d geleden toegevoegd
Borgerhout
Weerstandlaan
2 Slpks

11d geleden toegevoegd
Borsbeek
Herentalsebaan
3 Slpks

  

16d geleden toegevoegd
Deurne
Herentalsebaan
3 Slpks

18d geleden toegevoegd
Deurne
Dascottelei
2 Slpks

23d geleden toegevoegd
Merksem
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

17 Panden te koop
4 Panden te huur

Primeurs

9 Primeur Panden
0 nieuwbouw