Huysewinkel

Huysewinkel is een familiebedrijf dat met passie en waarden zijn klanten steeds bijstaat in de aankoop & verkoop van het betere vastgoed.

Huysewinkel begon 5 jaar geleden in de streek van het Waasland. Motivatie, inspiratie en een doel van een sterke vrouw waren de ingredi├źnten van een mooi begin. De doordachte visie en een persoonlijk contact met haar klanten, gaven aan dit verhaal een extra dimensie. Door het grote succes van dit concept werden de grenzen in 2013 verlegd.

Huysewinkel kiest hierbij resoluut voor een uitbreiding waarbij het Waasland in verbinding wordt gesteld met de Gentse regio. Dit onder de familiale vleugels van de zoon Xavier De Ruysscher.

Huysewinkel heeft bewust gekozen voor een niche in het betere vastgoed. Hier biedt zij een op maat gemaakte service waarbij de wensen van hun klanten centraal staan.

Een correcte en professionele werkmethode dragen zij hoog in het vaandel. Dit zal duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn voor de toekomst van het residentieel vastgoed in de regio van Gent en het Waasland.

Ook kent Huysewinkel een specialisatie in investeringsvastgoed. Hiervoor werd reeds een sterk netwerk opgebouwd waarbij een vertrouwensband primordiaal is.

Recente Primeurs

3d geleden toegevoegd
Gent
Nieuwevaart
2 Slpks

5d geleden toegevoegd
Sint-Niklaas
Regentiestraat
1 Slpks

5d geleden toegevoegd
Lokeren
Oude Bruglaan
2 Slpks

  

5d geleden toegevoegd
Lokeren
Oude Bruglaan
3 Slpks

9d geleden toegevoegd
Gent
Sint- Lievenslaan
3 Slpks

9d geleden toegevoegd
Deinze
Vinktstraat
3 Slpks
Prijs op Aanvraag

Statistieken

Woningaanbod

37 koopwoningen
6 huurwoningen

Primeurs

15 primeur woningen
0 nieuwbouw