Wallter

De specialist in bedrijfsvastgoed

Johan Tackoen, Theo Vanuytrecht, Lucy Tackoen-Verlinden en Jo Franco bundelen hun krachten en ervaring in een nieuwe onderneming, gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.

Onder de naam Wallter bouwen zij sedert 1 mei 2011 de afdeling bedrijfsvastgoed van de Limburgse Wooncentrale verder uit als een onafhankelijke speler in deze markt.

De samentrekking van ‘wall’ en ‘territory’ in combinatie met de baseline ‘Homing your business’, vat de missie van Wallter kernachtig samen. Wallter begeleidt zijn klanten in hun zoektocht naar geschikte grond en/of muren voor hun bedrijfsactiviteiten. Dat kan gaan van een bescheiden buurtwinkel tot een uit de kluiten gewassen industrieterrein. Met alle gradaties daar tussenin: atelier, kantoor, privé-praktijk, KMO-gebouw, warenhuis, productiehal enz.. Zowel in koop en huur als in verkoop en verhuur.

De ervaring van deze vier makelaars in bedrijfsvastgoed - samen goed voor bijna 100 jaar - staat daarbij garant voor een professionele aanpak, service en opvolging.

Recente Primeurs

Een tijd geleden toegevoegd
Hasselt
Kempische Kaai
Woning

Een tijd geleden toegevoegd
Brussel
Dageraadstraat
Woning

Statistieken

Aanbod

32 Panden te koop
59 Panden te huur

Primeurs

6 Primeur Panden
0 nieuwbouw