Hans Immo

Hans Immo heeft al 3 generaties lang kennis van zaken en kent dankzij deze jarenlange ervaring als geen ander het reilen en zeilen in de vastgoedwereld. Met een team van gepassioneerde en dynamische medewerkers helpen wij u met plezier verder bij het zoeken naar of het verkopen of verhuren van uw droomhuis. Elke medewerker draagt binnen zijn gebied van expertise een steentje bij om alle projecten - groot of klein - tot een goed einde te brengen.

Zo is elke makelaar gespecialiseerd in een eigen specifieke regio, zodat hij steeds op de hoogte is van de prijsevoluties en de veranderende factoren in deze concrete buurt. Zo bent u altijd op de beste manier geholpen.

Onze office manager leidt alles in goede banen: zij staat elke werkdag opnieuw enthousiast klaar om een antwoord te geven op al uw prangende vragen, dossiers in orde te brengen, uw afspraken in te plannen, … Zij behoudt het overzicht op kantoor en weet perfect welke projecten er lopen.

Om af te sluiten zorgt onze fotografe-copywriter voor waarheidsgetrouwe foto’s en een gedetailleerde omschrijving van uw woning, want de eerste indruk bekomen potentiële kopers aan de hand van de foto’s die ze bekijken op onze website. Deze zullen hun interesse maken of kraken!

Recente Primeurs

12u geleden toegevoegd
Antwerpen
Populierenlaan
1 Slpks

12u geleden toegevoegd
Duffel
Waarloossteenweg
3 Slpks

60u geleden toegevoegd
Kapellen
Pastoor Vandenhoudtstraat
3 Slpks

  

5d geleden toegevoegd
Berendrecht
Steenovenstraat
4 Slpks

6d geleden toegevoegd
Schoten
Constant Neutjensstraat
3 Slpks

6d geleden toegevoegd
Ekeren
Jos Claessensstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

91 Panden te koop
16 Panden te huur

Primeurs

42 Primeur Panden
1 nieuwbouw

Vestigingen