JRConsulting

Het team van JRConsulting is onder leiding van Jacques Robeet al sinds 1990 actief op de vastgoedmarkt in heel Vlaams-Brabant. De uitmuntende vakkennis en jarenlange ervaring zijn dan ook onze grootste troeven.

Jacques is trouwens naast erkend vastgoedmakelaar ook expert-schatter voor diverse banken. Zo kent hij zijn regio en ook de actuele marktprijzen. Als gast-docent vastgoedbelegging en –financiering geeft hij zijn kennis door aan verschillende campussen in heel Vlaanderen.

Het JRConsulting-team houdt zich eraan om hun klanten zowel bij aankoop als bij verkoop, een optimale dienstverlening aan te bieden met een volledige begeleiding tot en met de ondertekening van de akte.

Ons kantoor bevindt zich in de Herestraat in Leuven, op de Tervuursepoort. Dit zorgt voor een zeer gemakkelijke bereikbaarheid. Om ons toe te laten de klanten maximaal te helpen, hebben wij gekozen voor het werken met een gesloten kantoor. Zo kunnen wij 7 dagen op 7 van 10u00 tot 20u00 bereikbaar en beschikbaar zijn voor al ons cliënteel.

Recente Primeurs

7d geleden toegevoegd
Geldenaken
4 Slpks

11d geleden toegevoegd
Sint-Truiden
3 Slpks

13d geleden toegevoegd
Kortenaken
3 Slpks

  

14d geleden toegevoegd
Hoegaarden
4 Slpks

42d geleden toegevoegd
Landen
3 Slpks

49d geleden toegevoegd
De Haan
1 Slpks

Statistieken

Aanbod

18 Panden te koop
3 Panden te huur

Primeurs

4 Primeur Panden
0 nieuwbouw