Winston Schoeters Vastgoedkantoor

Vastgoedkantoor Winston SCHOETERS bvba is een familiezaak onder leiding en eigendom van de familie Schoeters met 40 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van huizen, villa’s, appartementen en bouwgronden.

Dhr. Winston Schoeters (beëdigd landmeter - schatter van onroerende goederen sinds 1968) is destijds begonnen in zijn functie als landmeter-expert en is van daaruit op vraag van zijn klanten zich eveneens gaan toeleggen op de verkoop en verhuur van vastgoed.
Gaandeweg is het kantoor uitgegroeid tot één van de grootste kantoren van Vlaams Brabant en dit mede dankzij onze ervaring, gedrevenheid en alomgekende reputatie en service. Alsook onze "lage drempel" wordt zeer gewaardeerd bij kandidaat kopers en huurders die zich niet opgedrongen voelen en zich steeds vrijblijvend kunnen informeren.

Onze afdeling landmeterij kan u verder helpen met al uw vragen omtrent verkavelingen, opmetingen en stedenbouwkundige attesten.

Ons kantoor met zeer ruime en “in het oog springende” etalage situeert zich in het hartje van Keerbergen vlakbij de Kerk, het postkantoor en het Gemeentehuis, strategisch en commercieel gelegen op de hoek van het Gemeenteplein met de Oudstrijderslaan - in het verlengde van de drukke verbindingsbanen de Mechelsebaan en Tremelobaan.

Recente Primeurs

3d geleden toegevoegd
Tremelo
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Keerbergen
3 Slpks

20d geleden toegevoegd
Haacht
Woning

  

27d geleden toegevoegd
Tremelo
5 Slpks

28d geleden toegevoegd
Zemst
4 Slpks

30d geleden toegevoegd
Rijmenam
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

40 Panden te koop
10 Panden te huur

Primeurs

8 Primeur Panden
2 nieuwbouw