Immo Van Hees

Ons kantoor

Immo Van Hees is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in de regio Mol - Balen en omstreken. Ons kantoor beschikt over een unieke portofolio met woningen, villa's, appartementen, bouwgronden en handeslpanden en dit in verschillende prijsklassen. Hierdoor ligt de focus niet enkel op klassieke bouwwerken maar kan u ook voor originele panden bij ons terecht.

Immo Van Hees een kantoor waar eerlijkheid en betrouwbaarheid centraal staan. Maar ook de plek waar u warm onthaald wordt...

Een persoonlijke aanpak

Ons portfolio blijft bewust beperkt. Op elk moment kunnen wij u van elk dossier perfect de stand van zaken geven. U geniet dan ook een persoonlijke service en staat steeds in rechtstreeks contact met vastgoedmakelaars Tina Van Hees en Dino Wilrycx die de vastgoedwetgeving door en door kennen.

Geniet mee van ons enorme netwerk.

Als gevestigd kantoor heeft vastgoedmakelaar Immo Van Hees een perfecte voeling met de markt. Bovendien onderhoudt ons kantoor dichte contacten met de fiscalisten, landmeters, advocaten en notarissen uit de streek. Duiken er moeilijkheden op? Dan kunnen wij u direct naar de juiste personen doorverwijzen. Onze goede verstandhouding met verscheidene relocation agencies kan dan weer een interessante troef zijn bij het vinden van een geschikte kandidaat-huurder.

Een unieke, eigen databank.

Potentiële kopers of huurders kunnen zich heel makkelijk inschrijven op onze eigen databank. Voor elk nieuw pand dat te koop of te huur staat, ontvangen zij een informatieve mail. Deze innovatieve werkwijze verhoogt de kans dat uw eigendom op korte termijn verkocht of verhuurd kan worden enorm.

Recente Primeurs

43u geleden toegevoegd
Balen
Hulsen
3 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Balen
Holven
4 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Balen
Vaartstraat
2 Slpks

  

Een tijd geleden toegevoegd
Olmen
Egstraat
3 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Mol
Guido Gezellestraat
1 Slpks

Een tijd geleden toegevoegd
Mol
Postelsesteenweg
Woning

Statistieken

Aanbod

37 Panden te koop
2 Panden te huur

Primeurs

27 Primeur Panden
21 nieuwbouw