Century 21 Future Home

Maak kennis met Century 21 Future Home, deel van het grootste netwerk van vastgoedkantoren in België, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden. U kan ook bij Century 21 Future Home terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

Wij willen met onze klanten een lange termijn relatie opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit.

Hebt u vragen over de verkoop of verhuur van uw eigendom of het ontwikkelen van uw nieuwbouwproject? Dan staan wij voor u klaar met het juiste advies.

Ons kantoor is dagelijks betrokken bij de verkoop en verhuur van huizen, appartementen en gronden. Hierdoor kennen we de markt door en door. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een correcte waardebepaling, die wij u gratis en vrijblijvend aanbieden.

Alle nodige documenten voor de verkoop of verhuur van uw eigendom worden door ons opgevraagd. In samenwerking met verschillende partners zorgen wij voor uw epc-attest, bodemattest, elektriciteitskeuring, stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale legger etc. Er wordt dus gezorgd voor een volledige dossiersamenstelling.

Wij adverteren op de drukst bezochte vastgoedwebsites en richten ons ook op verschillende social mediakanalen. Dit zorgt voor een maximale zichtbaarheid van uw eigendom.

Onze etalage is gelegen in het hartje van Tremelo op de winkelstraat, een meerwaarde voor de zichtbaarheid van uw eigendom.

Een extra pluspunt bij Century 21 Future Home, u hebt maar één enkel aanspreekpunt voor al uw zaken.
U wordt persoonlijk begeleid vanaf het opmaken van uw dossier tot en met de
notariële akte.

De overname van de nutsvoorzieningen wordt voor u geregeld alsook kan u gebruik maken van onze GRATIS verhuiswagen.

Recente Primeurs

9d geleden toegevoegd
Keerbergen
2 Slpks

9d geleden toegevoegd
Keerbergen
2 Slpks

18d geleden toegevoegd
Tremelo
Veldonkstraat zn ( naast 328)
3 Slpks

  

27d geleden toegevoegd
Hulshout
Hoekstraat
3 Slpks

31d geleden toegevoegd
Herenthout
Jodenstraat
3 Slpks

34d geleden toegevoegd
Herselt
Wolfsdonksesteenweg
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

38 Panden te koop
2 Panden te huur

Primeurs

7 Primeur Panden
15 nieuwbouw