Van Reeth Vastgoed

Van Reeth Vastgoed is gegroeid vanuit een familiaal bank en verzekeringskantoor (Zakenkantoor Van Reeth) op basis van vragen door eigen klanten die al meerdere jaren vertrouwen stelden in hun (financieel) bemiddelaar. Sinds 2005 bieden wij verkoop- en verhuurdiensten aan voor alle panden in Aartselaar en omstreken. Vanuit een realistische waardering starten we in overleg met de klant/verkoper een marketingplan op om uw pand onder de beste voorwaarden op de markt te plaatsen. Naast de begeleiding van A tot Z met o.a. opstart dossier en opzoekingen, begeleide bezoeken, ... tot de meteroverdracht geniet u eveneens van het opmaken van EPC door een eigen energiedeskundige.

Om uw pand nog meer zichtbaarheid te geven hebben we een (tweede) vitrinekantoor gelegen in volle centrum van Aartselaar (LAAR 17). Vlakbij het gemeentehuis, de kerk en aan het begin van de wekelijkse markt krijgt uw pand de aandacht die het verdient. Wij ontvangen u hier graag op afspraak of op vrijdagvoormiddag (marktdag) tussen 9 - 12 uur.
Tot slot hebben wij nog extra vitrines in Niel, Kontich en Wilrijk bij de collega's van VDN verzekeringen zodat uw pand overal in de picture staat.

Vanuit ons perspectief als bankier en verzekeraar streven we een lange termijnrelatie na en staat het resultaat voor de klant/verkoper centraal.
Samenwerken met collega's is voor ons dan ook niet vreemd.

Contacteer ons gerust voor onze diverse samenwerkingsformules te bekijken.

Recente Primeurs

6d geleden toegevoegd
Lier
St. Annastraat
2 Slpks

6d geleden toegevoegd
Lier
St Annastraat
2 Slpks

6d geleden toegevoegd
Niel
Poortelei
1 Slpks

  

13d geleden toegevoegd
Niel
poortelei
3 Slpks

14d geleden toegevoegd
Hoboken
Berkenrodelei
Appartement

15d geleden toegevoegd
Hoboken
Berkenrodelei
1 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

32 koopwoningen
1 huurwoningen

Primeurs

8 primeur woningen
6 nieuwbouw

Beoordelingen

10/10 12-09-2019
Pardon-Louckx
 Ik zou deze makelaar aanbevelen

Verkoop huis
Zeer goede dienstverlening en vlotte afhandeling van de verkoop van onze woning

Van Reeth Vastgoed
Merci voor jullie commentaar !

10/10 11-09-2019
Gert Ceulemans
 Ik zou deze makelaar aanbevelen

Verkoop huis
Prima en vriendelijke afhandeling bij de verkoop van ons huis en altijd ter beschikking bij vragen.

Van Reeth Vastgoed
Graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen. We kunnen dankzij ons team met diverse achtergrond in uiteraard vastgoed en beheer, maar o.a. ook in verzekeringen, kredieten, EPC-materie, ... meestal een direct antwoord bieden op de vragen van koper en verkoper.

9/10 10-09-2019
Van Overmeire-De Deckerverkoop
 Ik zou deze makelaar aanbevelen

Aan-en verkoop van huisIn een woord “
In een woord “ Fantastisch”

Van Reeth Vastgoed
Beste, Dank voor deze lovende woorden en voor het vertrouwen om na jullie aankoop via ons kantoor tevens jullie woning te mogen verkopen. Dankzij een vlotte verkoop hebben jullie geen overbruggingskrediet moeten aangaan. Een hoop kosten en stress gespaard.

Vestigingen