Dillen & Partner

Voortaan gaat Vastgoed Dillen & Clement door het leven als Immo Dillen & Partner.

Dus...van harte welkom op onze vernieuwde website!

Naast onze gekende regio's(Rupelstreek - Klein Brabant - Antwerpen - Mechelen) hebben we nu ons aanbod uitgebreid met nieuwbouw appartementen & Villa's in het zonnige Turkije (Kusadasi & Akbuk Didim).Hierbij wordt u volledig begeleid van A tot Z door Belgische mensen.

Wanneer u op zoek bent naar een woning,die momenteel niet in onze portefeuille zit, schrijf u dan in via ons contactformulier.Zodoende wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht van zodra een soortgelijke woning bij Dillen&Partner wordt opgenomen.

Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar uw droomwoning.Wilt u een woning,bedrijfspand en/of grond VERKOPEN?

Een correcte vraagprijs en de juiste aanpak is vandaag de dag essentieel om te streven naar een vlotte en eerlijke verkoop. De wet- & regelgevingen veranderen voortdurend. Niet alleen het vastgoedlandschap is vandaag grondig hertekend, ook de kopers zijn niet meer van gisteren.Hoe je het ook draait of keert: als erkend makelaar kennen we de markt door en door. We hebben dus alle expertise in huis om uw eigendom op een vlotte manier te verkopen, aan de beste prijs. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting! Wij bepalen de marktwaarde van uw eigendom d.m.v. een duidelijke berekening op papier en adviseren een realistische vraagprijs.Wij begleiden uw dossier van A-Z, zodat U onbezorgd kan klinken op een vlotte verkoop.Contacteer ons ook voor de VERHUUR van uw eigendom

Recente Primeurs

40u geleden toegevoegd
Boom
Frans De Schutterlaan
3 Slpks

40u geleden toegevoegd
Niel
Albertstraat
3 Slpks

40u geleden toegevoegd
Boom
Kerkstraat
3 Slpks

  

8d geleden toegevoegd
Willebroek
Berkenlei
3 Slpks

13d geleden toegevoegd
Boom
Kerkstraat
2 Slpks

14d geleden toegevoegd
Boom
Jan Baptist Corremansstraat
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

51 Panden te koop
3 Panden te huur

Primeurs

9 Primeur Panden
10 nieuwbouw