Group B.be

De markt evolueert zeer snel. Tegenwoordig eisen mensen vooral een energiezuinige woning met tegelijkertijd veel comfort en luxe.
“Om hier zo efficiënt mogelijk op te reageren is Group B nu ook erkend energiedeskundige, werd ons team uitgebreid met een gediplomeerd ‘home-stager’ en zijn we gestart met onze afdeling villavernieuwing,”.

“Vaak kunnen wij met een minimale investering ervoor zorgen dat een eigendom sneller en beter verkocht wordt. Een nieuw aangekochte woning kunnen wij omtoveren tot een pareltje en oudere villa’s laten we weer energiezuinig en aan het comfort en de luxe van de 21ste eeuw beantwoorden.”

Recente Primeurs

53d geleden toegevoegd
Brasschaat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

2 Panden te koop
1 Panden te huur

Primeurs

1 Primeur Panden
1 nieuwbouw

Beoordelingen

10/10 15-10-2019
Jeannine Goethals
 Ik zou deze makelaar aanbevelen

Verkoop huis
Een heel prijsbewuste man. De kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en geeft ze tips voor eventuele aanpassingen of verbouwingen. Het kantoor zorgt dan ook dat alle nodige documenten opgevraagd en ingevuld worden. Je kan er met al uw vragen terecht en wordt er zo goed mogelijk geholpen. Je wordt ook op regelmatige wijze op de hoogte gehouden over het verloop van de verkoop. Wie er gebeld heeft. Wie een afspraak maakte enz.

Group B.be
Dank je wel Jeannine voor de lovende woorden! Het doet altijd plezier dat onze inspanningen door onze klanten zo geapprecieerd worden.