Partners

 

Het Laatste Nieuws

Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België, HLN.be brengt je het allerlaatste nieuws 24/24 en 7/7, uit binnen - en buitenland, evenals dichtbij met nieuws uit je eigen regio. Het Laatste Nieuws maakt actualiteit op een kwalitatieve manier toegankelijk voor een ruime lezersgroep. De redactie staat dicht bij de leefwereld van de lezers en brengt zowel in de krant als online een combinatie van nieuws, sport, regionieuws en showbizz.

Bouwen & Wonen

Blijf altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwmarkt, huurmarkt en over wonen en bouwen in het algemeen.

Bezoek de website van HLN.be 

Veilig sparen aan de beste voorwaarden

Er zijn in België veel verschillende producten waarmee je veilig kan sparen. Elk spaarproduct heeft zijn eigen rendement, veiligheid en fiscaliteit. Spaargids.be geeft een helder en volledig overzicht zodat u snel de beste spaarproducten kan vinden die voor uw situatie het hoogste rendement geven en toch de gewenste veiligheid bieden.

Leningen

Lenen kost geld. Maar bij de ene bank een pak meer dan bij de andere. Bereid u goed voor voordat u bij uw bank (en andere banken) binnenstapt. Spaargids.be geeft een overzicht van de spelers op de markt. Maak gebruik van de vergelijkingspagina's of maak een eerste simulatie één van onze tools van Spaargids.be

Beleggen

Beleggen aan het hoogste rendement en de beste voorwaarden Er zijn in België veel verschillende beleggingsbanken en beleggingsproducten. Elke bank heeft zijn eigen beleggingsaanbod en eigen model portefeuilles. Spaargids.be geeft een overzicht van de spelers op de markt en van het aanbod, de rendement en kosten.

Verzekeringen

Bij Spaargids.be kan u een breed gamma verzekeringen vergelijken. Van de gangbare auto- en reisverzekering tot de specifieke schuldsaldo verzekering (die u soms beter niet samen met uw hypothecaire lening bij dezelfde bank afsluit). Maar ook de fiscaal interessante Tak 21 spaarverzekering.

Bezoek de website van Spaargids 

Livios is met meer dan 650.000 gebruikers per maand dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer en klusser. Alle mogelijke aspecten van het (ver)bouwproces komen uitgebreid aan bod.

Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, vormen de ideale mix voor een optimaal verloop van je (ver)bouwproject. Enkele voorbeelden van de vele diensten die Livios aanbiedt:

» Blijf op de hoogte van (ver)bouwnieuws dankzij onze nieuwsbrieven.
» Een vraag over je (ver)bouwproject ? Stel ze aan onze redactie of op het bouwforum.
» Met handige tools als 'bereken kostprijs nieuwbouw' en 'premielinker' en verschillende 'richtprijzen' krijg je een goede kijk op de kostprijs van je project.
» Een volledig overzicht van onze diensten vind je hier.

Dit aanbod van redactionele informatie en diensten wordt vervolledigd door onze partners met productinformatie, nieuws- en agendaberichten, kwalitatieve vakmannen, etc..

Bezoek de website van Livios 

Het Immoblad is een veertiendaagse krant boordevol informatie en interessante weetjes omtrent vastgoed, nieuwbouwprojecten, huurmarkt, enz. Het Immoblad telt twee edities (Waasland = 91.003 ex.) en (Groot Waasland + Lokeren = 141.081 ex.).

Het Immoblad wordt gratis verdeeld in de brievenbussen van deze regio. Met méér dan 90 % van het professioneel vastgoed in het Waasland dat terug te vinden is in de veertiendaagse uitgave is Het Immoblad niet alleen een vaste waarde op de markt van huis-aan-huisbladen maar ook marktleider in zijn segment.

Bezoek de website van Het Immoblad