Appartement te huur in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 850
EPC-label CEPCC
85
2
1
Omschrijving

Art Deco appartement aan tentoonstellingswijk

Dit art-deco appartement vlak aan de Antwerp-Expo vinden we op de 4de verdieping van de Jan Van Rijswijcklaan 164 te 2020 Antwerpen.
Met de lift bereiken we het appartement voorzien van een veiligheidsdeur. We betreden het pand via de ruime inkomhal met apart toilet en ingebouwde kasten.
De recente, aparte keuken is voorzien van een fornuis, oven en grote dampkap. Via de keuken heeft men toegang tot een bescheiden terras. Het appartement is voorzien van een kleine berging met aansluiting voor een wasmachine. Ook de woonkamer is voorzien van een visgraatparket, vele ramen bestaande uit pvc schrijnwerk met vliegraam en gordijnen. 
De woonkamer geeft zicht op het mastvestpark (noordkant). De gerenoveerde badkamer is voorzien van een douchecabine en ingebouwde kasten. Het volledige appartement representeert de stijlvolle, degelijke  art deco stijl van het gebouw. De elektriciteitskeuring is conform en we spreken over een gunstige energiescore: 204 kWh (m²/jaar).
Er zijn zowel buiten als binnen gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien. In het appartement is er aansluiting voor zowel Telenet als Proximus.
De vaste kost bedraagt 150 euro/maand  en deze omvat: voorschot water + verwarming, syndicuskost, lift onderhoud, elektriciteit + schoonmaak van de gemene delen. 
Datum intreden: Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
500 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Gepantserde deur
Ja

Energie

EPC-label
C
Unieke code EPC
20180214-0002033174-1
E-peil
204

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Jan van Rijswijcklaan 164 4D, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden