Scoop: Appartement te huur in Geel

€ 895
2 slaapkamers2 slaapkamers
Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkt en extra comfortabel nieuwbouwappartement op de 3de verdieping (lift aanwezig). Beschikt o.a. over 2 slaapkamers, panoramisch terras, ondergrondse autostaanplaats & kelderberging en een fietsenberging. Extra luxe zoals ingemaakte kasten, vloerverwarming, kwalitatieve keukentoestellen,... Gestreefd E-peil: E60. Gemeenschappelijke kosten €75,00 (provisie). Optioneel 2de autostaanplaats €30,00. Onmiddellijk beschikbaar.

Ligging: residentie Berthout is gelegen in een nieuwe stadsontwikkeling aan Baantveld, een rustige verbindingsstraat tussen de ring en het centrum van Geel. De ontsluiting naar omliggende gemeenten en de autostrade E313 is ideaal. Op slechts 1km van de Markt en in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca,...

Indeling: inkomhal, badkamer, toilet, berging, 2 slaapkamers, leefruimte, terras, ondergrondse autostaanplaats(en), kelderberging & privatieve fietsenberging.

Beschrijving: dit energiezuinig nieuwbouwappartement bevindt zich in de afwerkingsfase. Zo zal dit appartement nog volledig opgeschilderd worden en voorzien worden van moderne en energiezuinige LED-verlichting en een gordijnsysteem. Het appartement beschikt over een hoogwaardige en extra comfortabele afwerking. Zo zijn er ingemaakte kasten voorzien in de gang en grootste slaapkamer, vloerverwarming, zeer kwalitatieve keukentoestellen, parket, enzovoort.
De gang mondt enerzijds uit in de nachthal naar 2 slaapkamers, de berging (was voorzieningen) en de badkamer met lichtkoepel, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Anderzijds naar de open, licht overgoten leefruimte met kwalitatieve keuken met A-merk toestellen. Het zonnig terras met panoramisch zicht over Geel is hier de grote troef!

Eén ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn inbegrepen. Er is een mogelijkheid tot het huren van een 2de autostaanplaats tegen €30,00 per maand en indien gewenst kan het plaatsen van een laadpaal voor een elektrische auto bekeken worden. Ten slotte is er per appartement ook een privatieve fietsenstaanplaats voorzien. 
De combinatie van kwaliteitsvolle isolatiematerialen en hernieuwbare energietechnieken zorgt ervoor dat de strenge energieprestatienormen makkelijk gehaald worden. 

De gemeenschappelijke kosten worden voorlopig geschat op €75,00 per maand, maar kunnen nog herbekeken worden eens er een syndicus wordt aangesteld. 

Kenmerken

Algemeen

Huurwaarborg
3.00
Type vastgoed
Appartement
Bewoonbaar oppervlakte (m2)
92.00
Bouwjaar
2020
Verdieping
3
Aantal verdiepingen
4
Aantal parkings
1
Parking binnen
Ja
Parkeerplaatsen binnen
1
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Omgeving/buurt 1
Dorp
Omgeving/buurt 2
Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer (m2) 1
11
Oppervlakte slaapkamer (m2) 2
10
Aantal badkamers
1
Badkamer type 1
Douche
Keuken
Ja
Type Keuken 1
Afgewerkte keuken
Woonkamer oppervlakte (m2)
39.00
Aantal toiletten
1
Wasplaats
Ja
Aantal terrassen
1
Oppervlakte terras (m2) 1
8
Terras oriëntatie 1
Zuid
Kelder
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting electriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Verwarming
Individueel
Type verwarming 1
Gas
Dagvaarding type
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bekijk op de website van de makelaar
Locatie
Geel, Meuldersplein 14 15