Appartement te huur in Gent met 2 slaapkamers

€ 800
EPC-label CEPCC
70
72
2
Omschrijving

BEZOEKDAG VOL!

Dit functionele 2-slaapkamerappartement ligt vlakbij het kerkplein van Ekkergem. In de nabije omgeving vindt u de Coupure, Watersportbaan, supermarkten, scholen en een goed openbaar vervoersnetwerk.

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, betreedt u via de inkomhal die toegang biedt tot de badkamer met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche, en de eerste slaapkamer. Deze eerste slaapkamer wordt momenteel gebruikt als dressing, maar is een volwaardige kamer. Vanuit de hal bereikt u de lichtrijke woonkamer, vanwaar u de tweede ruime slaapkamer en de ingerichte keuken (voorzien van gasfornuis, spoelbak, dampkap en keukenkasten) kunt betreden. In de keuken vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Voor wat frisse lucht kunt u terecht op het balkon dat verbonden is met de keuken. Daarnaast is er een kelder met fietsenstalling en een privéberging.

De huurprijs bedraagt 800 euro, exclusief nutsvoorzieningen (water-, gas- en elektriciteitskosten), het plaatsen van een domicilie is verplicht en het appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2024.

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-09-2024

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
70 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
72 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
270
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240514-000323691-RES-1
Locatie
Krijgsgasthuisstraat 50, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden