Beschrijving

Het woonproject "De Buurt" is een uniek woonconcept in de dorpskern van Melsele met een groen binnengebied en een gemeenschappelijke polyvalente ontmoetingsruimte.Deze ruime en erkende assistentiewoning van 93,3 m² met 2 slaapkamers en privatieve tuin is gelegen op het gelijkvloers. Hier kan u zelfstandig wonen en zo nodig beroep doen op ondersteuning en dienstverlening op maat met bijstand door een woonassistent waar nodig. Alleen bij erkende assistentiewoningen weet u zeker dat de woning zal voldoen aan de wettelijke zorgvereisten.

Alle ruimten zijn aangepast en volledig rolstoeltoegankelijk, met een noodoproepsysteem 24/7, lift aanwezig, de inkom is voorzien van veiligheidsdeuren, vloerverwarming en vloerkoeling a.d.h.v. geothermische warmtepomp (bodem-water) ... En dit alles met extra aandacht voor duurzame en kwalitatieve materialen.De ruime gemeenschappelijk tuin met ZW-oriëntatie, aanwezigheid van winkels in de directe omgeving, openbaar vervoer op wandelafstand, de zekerheid dat de woning voldoet aan de wettelijke minimumvereisten van het Vlaams Zorgdecreet zijn slechts enkele van de troeven.

De huurprijs inclusief provisie en basiszorgkost bedraagt 1237,25 EUR. Deze prijs is inclusief de huurprijs, de provisie voor de vaste kosten voor het gebouw en de basiszorgkost. Het appartement werd volledig geschilderd en is onmiddellijk beschikbaar.Plan nu uw bezoek in of contacteer ons voor meer informatie via info@homevast.be of 03 344 77 44.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Melsele
Straatnaam Grote Baan
Transactie Te Huur
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 93.3 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2021
Makelaar Ref. 2087
IMMOSCOOP Ref. NXGJC5367210901
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Ja
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee

Contact

OF