UIS: DMH2021033

Beschrijving

Modern gemeubeld appartement met 1 slaapkamer en balkon op toplocatie in Brussel!

Op enkele stappen van metrohalte Madou vindt u dit appartement met 1 slaapkamer. Een ware toplocatie dus, vlak achter het gebouw van de Europese Commissie!
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een recent gebouw (bouwjaar 2009, lift aanwezig). U komt het appartement binnen via de inkomhal die u tot alle ruimtes brengt.
Ten eerste is er de ruime leef-/eetkamer, met een groot schuifraam dat uitgeeft op het balkon. Het balkon is naar het Oosten gericht, waar u kan genieten van de ochtendzon. De keuken is volledig geïnstalleerd met vaatwasmachine en keramische kookplaat.
In de slaapkamer profiteert u eveneens van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Tot slot is er nog de mooie badkamer met toilet en ligbad.
Op het gelijkvloers van het gebouw kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke wasmachine om uw kleren te wassen. Daarnaast is er ook een aparte fietsenstalling en vuilnislokaal voor de huurders.

De gemeenschappelijke kosten (onderhoud lift, huisvuilverwerking, elektriciteit gemeenschappelijke delen, ...) bedragen € 120/maand.
Indien u een wagen heeft kan u nog een ondergrondse autostaanplaats bijhuren voor € 75/maand.
De waarborg bedraagt 3 maanden huur (zonder gemeenschappelijke kosten). Het appartement is geschikt voor maximum 2 personen en kan gehuurd worden voor een minimum van 1 jaar.

Wilt u wonen in het comfort van een modern appartement in het hartje van Brussel dichtbij alle voorzieningen? Plan dan snel een bezoek in via 015/20.20.82 of info@demakelaardij.be !

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Sint-Joost-ten-Node
Straatnaam Leopold Lendersstraat
Transactie Te Huur
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonoppervlakte 57 m2
EPC Waarde 217 kWh/m2
Energie Certificaat 20110926-0000016610-01-4
Bouwjaar 2009
Makelaar Ref. DMH2021033
IMMOSCOOP Ref. RIVYU4093210702
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF