Beschrijving

U wenst zorgeloos te wonen, nu en in de toekomst? Laat uzelf kennismaken met het woonproject Alegria te Sint-Niklaas. In een prachtige omgeving te Sint-Niklaas kan u lang zelfstandig wonen in alle comfort!

Het woon- en leefproject Alegria heeft alles onder één dak. Een gezellige ontmoetingsruimte, fitness met infraroodtherapie, een overdekt zwembad, een lees/ontspanningsruimte. Wat een luxe zo vlakbij huis! Welke service u ook nodig hebt, u vindt het hier.

Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser, die er levenslang kwalitatief wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en volledig rolstoeltoegankelijk. De bewoners worden bijgestaan -waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Indeling flat: inkom, leefruimte, keuken, terras, badkamer, bergruimte, slaapkamer en ondergrondse garage.
Huurprijs flat: € 33 / dag
Huurprijs garage: € 70 / maand

Voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht bij Jonas via 0497 15 06 31 of jonas@immovdw.com

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF