Beschrijving

Onafhankelijk en zelfstandig wonen en toch genieten van extra service en zorg op maat?

In Vilvoorde in Residentie RiverPark vindt u deze prachtige assistentieflat(s) (65+) met ruime leefruimte en ingerichte keuken (koelkast, diepvriezer, vaatwasser, oven, microgolfoven,...) Aansluitend aan de leefruimte vindt u een ruim terras.
De slaapkamer(s) en badkamer zijn ruim en modern ingericht. De badkamer is uitgerust met lavabo, inloopdouche en hangtoilet. In de prijs is ook berging inbegrepen (naast flat).

Het RiverPark is een prachtig nieuwbouwcomplex dewelke het centrum met het Kanaalpark verbindt. Het gebouw is voorzien van verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals: een ontmoetingsruimte waar u een drankje kan komen drinken of een warme maaltijd eten 's middags. Ook worden hier activiteiten georganiseerd zoals: kaas- en wijnavond, een brunch, muzieknamiddagen, voordrachten,...
Van deze ontmoetingsruimte kan u rechtstreeks naar het gezellige zonneterras en de tuin waar u het nodige meubilair vindt om te genieten van de zonnige dagen.
Op het gelijkvloers is een fitnessruimte ter uwer beschikking en een wassalon.

Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging, etc..

Gezien de flats al beschikbaar zijn vanaf januari 2018 is het nu het moment om uw keuze te maken in het restende aanbod. (30% werd reeds verhuurd)
De oppervlaktes van een flat liggen tussen 62 m² en 108 m².
De oppervlaktes van een terras liggen tussen 6 m² en 130 m².

U kan een flat huren vanaf € 48,40 per dag. (Basisdiensten inbegrepen.)

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Vilvoorde
Straatnaam Tuchthuisstraat
Transactie Te Huur
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. 1005
IMMOSCOOP Ref. CEWBR5757191029
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF