UIS: 3811022

Beschrijving

In de buurt van de Molièrelaan en de Constantin Meunier plaats, atypische loft duplex met een totale oppervlakte van ± 300 m² en een terras van ± 50 m² gelegen in een condominium zonder kosten.

Met een eigen toegang via een gesloten garage, is het in duplex georganiseerd en bestaat op het lagere niveau, een hal, een apart toilet en een garderobe open op een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een woonkamer met twee terrassen waarvan gedekt. De nachthal serveert een slaapkamer en een aangrenzende doucheruimte. Boven een tweede nachthal met twee slaapkamers die een doucheruimte delen en een grote slaapkamer met een complete badkamer en een grote aangrenzende kleedkamer.

Andere: garage en buiten parkeerplaats inbegrepen, wasplaats, individuele gasketel, open haarden en gas, terrassen, alarm, schotelantenne.

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CMélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Vorst
Transactie Te Huur
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Woonoppervlakte 300 m2
EPC Waarde 64 kWh/m2
Energie Certificaat 20190814-TEST
Makelaar Ref. 3811022
IMMOSCOOP Ref. SFCDC9637191217
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF