Beschrijving

Langs de Grote Markt van het pittoreske Lier vind je deze handelsruimte van 90 m² die momenteel uitgebaat wordt als kapsalon. Achteraan is een toilet voorzien, alsook de toegang tot een aparte ruimte die nu dienst doet als keukentje / wasplaats.
De eerste en tweede verdieping bieden nog eens een extra ruimte van 124 m² dewelke eventueel kunnen toegevoegd worden aan de gelijkvloerse handelsruimte (bvb voor horeca) of dewelke kunnen dienst doen, na een opfrisbeurt, als woonst bij de zaak.
Momenteel bevat het tussenverdiep van 24 m² een keukentje met achteraan een aparte badkamer. De woonkamer op de 1e etage is zo'n 50 m² groot en beschikt over drie grote ramen die zicht geven op de Grote Markt. Via een authentieke trap kom je bij de 2e verdieping die een ruime slaapkamer omvat en welke de mogelijkheden biedt om die eventueel in 2 kamers op te splitsen.

De huurprijs voor het volledige gebouw is 2490 euro / maand. De onroerende voorheffing, die ten laste van de huurder valt, bedraagt 1769 euro / jaar en is niet mee verrekend in de huurprijs.

Dit unieke pand is beschikbaar vanaf 1/4/2020.

Wens je meer informatie of een bezoekje ter plaatse, contacteer dan Kassandra van Immo Point Hannes op het nummer 0470/87.12.47 of via kassandra@immopoint.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF