Beschrijving

Kantoor ruimtes te huur in Office Center in een prachtige villa  in Meise. (hoek met de Vilvoordsesteenweg) De Club Office Center, gelegen op een strategische plaats tussen de A12 richting Antwerpen en de Brusselse ring, is DE nieuwe flexibele oplossing voor het huren van uw kantoor. 
De “ Club” is gevestigd in een prestigieuze villa op 20 meter van afrit 3 op de A12 en op 2 minuten van de ring van Brussel en bij de Heizelpaleizen. De villa beschikt over een grote parking, prachtige buitenruimtes en een groot terras, ideaal voor vergaderingen in de zomer.
Het is geen zakencentrum zoals alle andere, we bieden op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten en individuele kantoren aan, maar ook een co-workingruimte met flexibele bureaux/kantoren.
De kantoren zijn volledig uitgerust en de ruimte omvat vergaderzalen, een cafetaria, een lounge, een koffiehoek, wi-fi, printers en kopieerapparaten. Huurprijs vanaf 249€/ maand All-inclusive www.clubofficecenters.be Info en bezoeken? Contacteer CBI IMMO MEISE - 02/262.45.78
 

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF