Beschrijving

Zeer ruime unieke herenwoning huur te Pulderbos met tal van mogelijkheden gelegen. De woning is gelegen in een zeer groenrijke omgeving te midden van de dorpskom. Op 100 meter van de woning verwijderd bevindt zich een bushalte. Van hieruit ben je met de sneldienst op 25 minuten in Antwerpen.
De woning omvat een woonkamer met zit- en eethoek, keuken en bijkeuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers, bureel, bergplaats, zolder.
Deze woning is afgewerkt met authentieke en rustieke elementen. Achter de woning is er een ruime tuin. Vooraan en aan de zijkant is de woning omgracht. Ideaal voor bed en breakfast.
De zolderverdieping is vorige maand volledig geïsoleerd, hierdoor zal de EPC waarde aanzienlijk verminderd zijn. Doorheen de woning liggen nog de prachtige originele plankenvloeren. Voor de ingebruikname zullen deze geschuurd alsook behandeld worden met olie.
De woning is voorzien van centrale verwarming, met op de benedenverdieping gietijzerverwarmingstoestellen, alsook een open haard.

Dus bent u op zoek naar een woning gelegen op een boogscheut van Antwerpen waar u zich waant in het zuiden van Frankrijk, dan is dit de woning die u zoekt!

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Pulderbos
Straatnaam Dorp
Transactie Te Huur
Slaapkamers 5
Badkamers 3
EPC Waarde 421 kWh/m2
Energie Certificaat 20190209-0002130942-RES-1
Bouwjaar 1820
IMMOSCOOP Ref. NSDXJ6737912959
Publicatie 13/10/2019
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF