Appartement te koop in Antwerpen-Deurne

2 slaapkamers2 slaapkamers
Omschrijving
Ruim appartement met 2 slaapkamers, met zicht op 't Rivierenhof en op wandelafstand van dit prachtige park. Het eigendom bevindt zich in een goed onderhouden en tevens degelijk beheerd gebouw op de Wouter Haecklaan te Deurne-Zuid, in de nabije omgeving van tal van winkels, apotheek, dokter, tandarts, openbaar vervoer, scholen en met steeds voldoende parkeergelegenheid voor deur. Gelegen op de 6de verdieping bereik je gemakkelijk het appartement met de lift. In de ruime inkomhal beneden is een unieke ruimte voor buggies die netjes opgesteld staan in een zeer praktische stelplaats naast de lift.
Bij het betreden van het appartement treft ons meteen de optimale lichtinval langs weerszijden daar dit appartement zijn inkomhal centraal heeft. Hier vinden we een zeer ruime ingemaakte kast, een gastentoilet met handenwasser en een vernieuwde badkamer met kastenwand, ligbad (met douchewand, lavabomeubel, en aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde (zuid/west), alwaar zich ook het zongeörienteerde terras bevindt.
Langs de noord/oost zijde zien we bij het ontbijt reeds de zon opkomen boven de groene kruinen van het Rivierenhof. De nette keuken is volledig ingericht met alle toestellen. De authentieke parket in de woonkamer, evenals de mooie glas-in-lood dubbele tussendeur, geven het appartement zijn cachet. Bonus: de ramen in PVC zijn voorzien van geluidsisolerende en thermische beglazing en kunnen op kip/kantelstand. Het appartement heeft een privatieve kelderberging van ca. 2 m².
Om samen te vatten: zorgeloos wonen in een optimaal beheerd gebouw, in de groene rand van de stad, op een fijne hoogte om van licht en zicht, lucht en rust te genieten.

Wg, vg, Gvv, Gvkr, Gmo en stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag Epc 147 kWh/m²
Kenmerken

Algemeen

Type vastgoed
Appartement
Bewoonbaar oppervlakte (m2)
96.00
Type bebouwing
Gesloten bebouwing
Aantal gevels
2
Bouwjaar
1966
Oriëntatie voorgevel
Noord
Verdieping
6
Aantal garages
0
Parking binnen
Nee
Parking buiten
Ja
Omgeving/buurt 1
Bosrijk
Omgeving/buurt 2
Stadsrand
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja
Type Keuken 1
Afgewerkte keuken
Aantal toiletten
1
Aantal terrassen
1
Oppervlakte terras (m2) 1
6
Terras oriëntatie 1
Zuid
Kelder
Ja
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting electriciteit
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja
EPC score (kWh/m²)
147
EPC Klasse
B
Type ramen
PVC
Verwarming
Collectief
Type verwarming 1
Gas
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bekijk op de website van de makelaar
Locatie
Deurne, Wouter Haecklaan 8 C 601
Bereken je maandlast