Goed gelegen kantoorruimte in het hart van Antwerpen

Omschrijving
Goed gelegen kantoorruimte in het hart van Antwerpen.

Op een uitstekende locatie in het historische centrum van Antwerpen tussen de voormalige Nationale Bank, de leien, Leopoldplaats alsook het Blauwtorenplein, vinden we deze kantoorruimte op de gelijkvloerse verdieping van een doorsteek tussen de Bourlastraat en de Tabakvest. Ondanks het feit dat deze kantoorruimte niet aan de straatzijde grenst geniet ze toch heel wat lichtinval door de grote raampartijen die achteraan aan een binnen gebied grenzen. In een ver verleden had deze ruimte een horecabestemming. 
Deze kantoorruimte biedt een oase van rust om te werken en geniet voldoende parking op wandelafstand. Dit zowel door de aanwezigheid van de Indigo parking Nationale Bank alsook door de parking van het Blauwtorenplein.  In de onmiddellijke omgeving vinden we ook diverse horeca zaken die het aangenaam maken om onder de middag een hapje te eten. 
We betreden het kantoor via een grote inkomdeur. Zowel op de linkerzijde als rechterzijde bevindt zich wachtruimte. Het kantoor is split-level opgebouwd waardoor je meteen een zeer ruim gevoel krijgt.  Op dit niveau bevinden zich tevens burelen, een apart keukengedeelte, stockage ruimte/server lokaal, een vergaderzaal alsook een sanitair gedeelte in authentieke mozaïektegel met dubbele lavabo, een toilet alsook een douche. Achter de stockage ruimte bevindt zich nog een tweede toilet alsook extra ingang/uitgang.
Via een brede trappenhal bereiken we op de tussenverdieping een grote vergaderruimte. Deze beschikt over alle voorzieningen alsook heel wat lichtinval door de aanwezige lichtkoepels.
Op de eerste verdieping treffen we nog 2 aparte burelen welke veel lichtinval en openheid genieten vanwege de aanwezige stalen deuren en scheidingswanden.  Verder een heel aangenaam open space kantoor met veel lichtinval en ruimtegevoel.
Het eigendom leent zich uitermate voor een vrij beroep zoals accountantskantoor, IT kantoor, advocatenkantoor, ontwerpbureau, ...

Het eigendom is heden nog verhuurd, doch komt kortelings vrij daar de huur opzeg reeds betekend werd.

Heeft u interesse en wenst u graag een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar op het nummer 03 337 50 70 of via info@vbpartners.be.

 
Kenmerken

Algemeen

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
0.00
Waarde terrein 1
0
Kadastraal inkomen
2677.00
Maandelijkse lasten
280.00
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Bewoonbaar oppervlakte (m2)
360.00
Nieuw gebouw
Nee
Passief huis
Nee
Type bebouwing
Gesloten bebouwing
Bouwjaar
1972
Verdieping
0
Aantal verdiepingen
0
Aantal garages
0
Aantal parkings
0
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0
Domotica
Nee
Videofoon
Nee
Lift
Ja
Alarm
Ja
Gemeubeld
Nee
Aansluiting electriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Nee
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Nee
Netwerkconnectie
Nee
E-peil
0
CO² uitstoot
0.00
Zonnepanelen
Nee
Zonneboiler
Nee
Type beglazing
Dubbele beglazing
Type verwarming 1
Gas
Vloerverwarming
Nee
Warmtepomp
Nee
Regenwaterput
Nee
Septische tank
Nee
Bekijk op de website van de makelaar
Locatie
Antwerpen, Tabakvest 87
Bereken je maandlast