Commercieel te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

€ 235.000
EPC-label CEPCC
77
79
1
1
Omschrijving

Zeer licht appartement op toplocatie

 

Een instapklaar appartement is fijn. En al helemaal wanneer het zich op het gegeerde Antwerpse Zuid bevindt. Inclusief prachtige lichtinval, mooie open ruimtes, zicht op de konijnenwei én vlakbij de gezellige, bruisende buurt rond het Vlinderpaleis. Je kan er zo in of je kan het verder verhuren. Na indexatie heb je een netto rendement van 3,2%

 

In een kleinschalig gebouw met een gevel met mooie, brede erkers die het licht vangen, vind je op de derde verdieping dit instapklare appartement. Je komt er binnen in de open hal, waar je plaats hebt voor een aparte vestiairehoek. Meteen valt het licht op dat hier royaal binnenvalt door de grote erker vooraan - gevolgd door het prachtige uitzicht op de groene Konijnenwei. Een unicum in dit stukje bruisende Zuid! De gevel is uitzonderlijk breed en je hebt hier plaats voor een groot salon en een eettafel, al kan je ook eten aan de gezellige, afgeronde ontbijttoog in de open keuken. Die is eenvoudig, maar correct, met z’n gasfornuis, dampkap, spoelbak, plaats voor een koelkast en enkele kasten. Je hebt hier ook aansluiting voor je wasmachine,, en aan de fijne toog eet je met zicht op de Konijnenwei, of op de Montignystraat.

 

Loftvibes & massa’s licht

De laminaatvloer die over het hele appartement doorloopt, zorgt voor een enorm ruimtegevoel, dat wordt versterkt door de slaapkamer die zich achter de open sierboog bevindt – een open lay-out die het appartement wat loftvibes geeft. Je hebt hier een vliegenraam, een zeer grote kleerkast die je kunt overnemen en een mooi uitzicht vanuit je slaapkamerraam. Je kunt de kamer ook opnieuw dichtmaken als je wilt.

De enorm lichte, witgeschilderde badkamer bevindt zich aan de andere kant van de hal, en heeft een ligbad met douche, een lavabo, handdoekenradiator en een toilet.

 

Tegenover de Konijnenwei, vlakbij de Leien en de Troonplaats

Je zit hier enorm centraal op het Zuid, met de Konijnenwei en het Vlinderpaleis als overburen. De Leien zijn vlakbij, net als de oprit van de autostrade en de Singel. Op de Troonplaats en de straten rondom heb je heel wat horeca en buurtwinkels, en campus Zuid van de KDG-hogeschool ligt hier gewoon om de hoek. Qua openbaar vervoer heb je maar uit te kiezen: velo-station, bus, of tram?

 

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
456 €
Kadastrale info
3814/00P002

Gebouw

Type pand
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
77 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
79 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
16 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
246
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240503-0003231357-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Montignystraat 117 3V, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden